توت سفید (Morus alba)

این درخت بیشتر به واسطه نقش آن در تولید ابریشم معروفیت و ارزش یافته است تا به خاطر میوه شیرین و خوراکی آن. گرچه ارزش تغذیه ای برگهای آن برای تعلیف دام به خصوص در فصل زمستان مهم بوده و نباید نسبت به آن بی توجه بود.

میوه توت عبارتست از ظاهر سته مانندی که سفید رنگ و شیرین است، اما در واقع آنچه میوه واقعی توت را تشکیل می دهد، فندقه های بسیار ریزی هستند که به صورت دانه های بسیار ریز و قهوه ای رنگ می باشند. چنانچه مقدار زیادی میوه توت را له کرده و از صافی بگذرانید، ذرات ریز و تیره ای در آن خواهید یافت که همان فندقه های بسیار ریز هستند. آنچه ظاهر سفید رنگ یا قرمز توت را می سازد، ناشی از نمو کاسبرگهای گلهای ماده است. ابعاد میوه با توجه به شرایط رویشی و نوع درخت تفاوت می کند.

میوه را معمولا با تکان دادن درخت و ریختن میوه ها، بر روی زیرانداز جمع آوری کرده و پس از شستشو بذرهای بسیار ریز آن را جدا می کنند. این بذرها را می توان به مدت 2 تا 3 سال به راحتی نگهداری کرد. با توجه به سهولت تکثیر این درختان از طریق قلمه، به ندرت از طریق بذر کشت داده می شوند. خوابانیدن شاخه های جوان از دیگر روشهای تکثیر درخت توت است.

گونه های دیگری از توت مانند توت سیاه نیز وجود دارد که اختصاصاتی مشابه توت سفید دارد و بیشتر جهت تولید میوه یا مصارف فضای سبز کاشته می شود.

سنجد (Elaeagnus angustifolia)

از این درخت به عنوان بادشکن استفاده می شود. سرعت رشد خوب و قابل ملاحظه ای دارد و از نظر ظاهری شبیه درختان بید است. در اردیبهشت ماه گل می دهد و در اواخر تابستان و پائیز میوه های آن ظاهر می شوند. میوه تخم مرغی شکل بوده به رنگهای قرمز سوخته است که در حالت نارس رنگ زرد دارد. میوه درخت سنجد سته ایست که میان بر آن آردی شکل با رنگ روشن است که بخش خوراکی میوه را تشکیل می دهد و برون بر آن پوسته چرمی و نازک به رنگ قرمز سوخته است. ابعاد میوه حداکثر تا 4 سانتیمتر بوده ولی معمولا 1-3 سانتیمتر است. دانه به صورت هسته ای کشیده با ابعاد 8-11 میلیمتر طول و 5-5/7 میلیمتر عرض می باشد که دارای نوک نسبتا باریک و تیزی است.

میوه ها پس از رسیدن، مدتها روی درخت باقی می مانند. برای جمع آوری میوه ها معمولا یک زیرانداز در سایه گستر درختان پهن کرده و با ضربات چوبهای بلند، شاخه های حامل میوه را به شدت تکان می دهند. در این حالت بذرهای رسیده به روی زیرانداز فرو می افتند. پس از جمع آوری، میوه ها را مرطوب کرده و در محیطی گرم یا در برابر نور خورشید می گسترانند تا قسمت آردی میوه فاسد شود تا بتوان بذر را به سادگی از آنها خارج کرد. بذر به نگهداری خاصی احتیاج دارد و در شرایط خشک با دمای محیط حفظ می شود.

شایان ذکر است که تکثیر درختان سنجد با توجه به پاجوش زنی و قلمه های مناسب این درختان، بیشتر با استفاده از قلمه صورت می گیرد و استفاده از بذر مرسوم نیست.

زیتون خوراکی (Olea europaea)

درخت زیتون مختص مناطق با اقلیم مدیترانه ای است، درختی همیشه سبز بوده و میوه آن، هم خاصیت خوراکی و هم مصرف صنعتی دارد. گلهای آن در اردیبهشت ماه ظاهر شده و با توجه به مناطق مختلف، در انتهای تابستان  یا اوایل پائیز به میوه کامل تبدیل  می شوند.

میوه زیتون شفت بیضی شکل است که در هنگام رسیدن به رنگهای سبز تیره در می آید. ابعاد میوه شامل 2-6 سانتیمتر طول و 5-10 میلیمتر قطر می باشد. قسمت خوراکی میوه میان بر آن است که گوشتی می باشد. هسته زیتون استخوانی و نسبتا درشت است. هسته را پس از جمع آوری میوه به طرق مختلف از پوشش گوشتی میوه جدا کرده و در قشری از ماسه مطبق تا بهار سال آینده نگهداری می کنند.

زیتون را به طور معمول در باغات از طریق قلمه یا پیوند روی درختان پایه تکثیر می کنند. هم چنین از پاجوشهای حاصله نیز می توان استفاده کرد وکشت آن از طریق بذر چندان متداول نمی باشد.

پسته (Pistacia)

پسته در ایران یک درخت بومی به شمار میرود. از این گونه در ایران نمونه های درختی و درختچه ای بسیاری وجود دارد. برای شناخت بیشتر این گونه، پسته خوراکی معرفی می شود.

پسته خوراکی (Pistacia vera)

پسته از اقلام مهم صادراتی کشور می باشد که از دیرباز در مناطق کویری ایران کاشته می شده است. این درخت دوپایه بوده و گلهای آنها حوالی اردیبهشت ماه ظاهر می شود. میوه پسته شفت و حجیم بوده و دارای یک هسته چوبی است. میوه شفت پسته از یک برونبر ( اپی کارپ ) چرمی و نازک تشکیل شده است که در ابتدای ظاهر شدن میوه سبز مایل به زرد است و با رسیدن میوه به رنگ قرمز یا زرد تیره در می آید. میان بر ( مزوکارپ ) میوه در ابتدا نرم است ولی با رسیدن میوه سخت و استخوانی شده و پوسته سخت پسته را تشکیل می دهد. این پوسته ناشکوفا بوده ولی در نمونه های پسته ایران، همزمان با رسیدن میوه شکوفا می شود. به طور کلی کاشت درختانی که پوسته سخت آنها ناشکوفا باقی می ماند، متداول نیست. پوسته درونی میوه ( آندوکارپ یا درون بر ) بسیار نازک بوده و به رنگ سبز با لکه های قرمز یا قهوه ای است. و بالاخره هسته میوه همان بخش خوراکی میوه است. آنچه ما از پسته می شناسیم، در واقع بخشهای میان بر، درون بر وهسته آن است. البته در پسته های سبز ( با پوسته ) بخش برون بر میوه نیز همراه آن است.

میوه درختان پسته روی شاخه های دو ساله به صورت خوشه تشکیل می شوند. بنابراین در هنگام چیدن میوه باید دقت کرد که این شاخه ها و سرشاخه ها لطمه نبینند.

درختان پسته با توجه به منطقه و نوع گونه در سنین 7-9 سالگی به باردهی می نشینند ولی با عمل پیوند در سن یک یا دو سالگی، سال میوه دهی را به سنین 4-5 سالگی کاهش می دهند.

برای جمع آوری بذر بهتر است بذرها از درختان با سنین 10-20 ساله انتخاب شوند. میوه ها را همراه پوسته آنها می چینند و سپس با مالش دادن توسط دست، پوسته ها را از میوه جدا می کنند. چنانچه این کار صورت نگیرد، پوسته پسته ها سریعا کپک زده و پسته را فاسد و خراب می کند. روش پیوند در مورد پسته برای تکثیر بسیار مورد توجه است، ولی از کاشت بذر آن نیز برای تولید پایه های مناسب پیوند استفاده می شود.

برای انبار کردن پسته، با توجه به مواد غذایی و روغنی فراوان این میوه که باعث شده است دوام حیاتی کمی داشته باشد، باید ملاحظات بسیاری رعایت شود.

بادام (Amygdalus)

بادام شامل درختان و درختچه هایی است که در نواحی مختلف، به خصوص مناطق کوهستانی کشور دیده می شود. از گونه های باارزش آن درخت بادام خوارکی است و شکل میوه آن در گونه های مختلف تفاوت می کند.

بادام خوراکی (Amygdalus commonis)

میوه این درخت شفت می باشد. برون بر میوه در ابتدای رسیدن سبزه ترد و خوراکی است ( چاغاله بادام ). میان بر میوه سخت و استخوانی است و درون بر میوه پوسته نازکی است. مغز دانه قسمت خوارکی را تشکیل می دهد که در میوه های رسیده و خشک مجموعه درون بر و مغز دانه به مصرف تغذیه می رسد. ( این میوه شفت در هنگام رسیدن کاملا خشک می شود ).

پوسته سبز و بیرونی میوه در هنگام رسیدن چروکیده می شود ولی معمولا روی پوسته باقی می ماند و یا آنکه شکاف برداشته و از پوسته سخت میوه جدا می شود. پوسته استخوانی میوه دارای فرورفتگی های متعددی است و به ندرت شکفته می شود. میوه های بادام را پس از جمع آوری خشک کرده و پوسته رویی را با دست و به کارگیری تیغه های برنده از پوسته استخوانی جدا می کنند ( یا آنکه مستقیما مغز میوه، را از پوسته سبز رنگ و پوسته استخوانی خارج می کنند ).

با توجه به روغنی بودن میوه  دوام حیاتی آن کم است. بذرها را قبل از کاشت باید در لایه های مطبق ماسه برای 30 روز نگهداری کرد. گونه غیر اهلی درخت بادام، scoparia است که بذرهای ریزی دارد و در هر کیلوگرم 1500 تا 2000 بذر وجود دارد. قوه نامیه آن متوسط و 30 – 70 درصد است.

انجیر (Ficus carica)

کشت و توسعه درخت انجیر نیز همچون زیتون، فندق و گردو به علت تولید میوه خوراکی آنها صورت می گیرد. این درخت در مناطق خشک و نیمه خشک کشور قابلیت استقرار داشته و میوه های آن ارزش غذایی فراوانی دارد.

میوه این درخت سته است ولی میوه ظاهری، از چندین تخمدان تشکیل یافته که روی دنباله دم میوه قرار دارند. این دنباله به طوری حجیم می شود که تخمدانها را درمیان خود گرفته است ( میوه های واقعی انجیر دانه های کوچک داخل میوه ظاهری آن است ).

میوه دهی درخت انجیر معمولا به دو شکل بهاره و تابستانه است. میوه های بهاره روی شاخه های سال گذشته تولید و در بهار زودتر می رسند، ولی میوه های تابستانه در کنار شاخه های بهاره همان سال تشکیل می شوند و دیرتر می رسند. معمولا بین میوه دهی بهاره و تابستانه دو تا چند هفته فاصله است.

گرده افشانی درخت انجیر پیچیده است و مستلزم حضور نوعی زنبور کوچک است که بدون فعالیت این زنبور ( که در روی نوعی از انجیر غیر خوراکی فعالیت می کند ) گرده افشانی و لقاح صورت نگرفته و بذر تشکیل نخواهد شد.

 

چیدن و فراوری انجیر برای فروش، فرایندهای مخصوص خود را دارد، بذرگیری و تکثیر این درختان با استفاده از بذر چندان متداول نیست. چرا که بسیار مشکل بوده در ثانی این درختان با استفاده از قلمه به راحتی تکثیر می شوند. گونه های دیگری از انجیر همچون انجیر بنگال و انجیر معابد در مناطق گرمسیری و مرطوب هندوستان، پاکستان و به طور پراکنده در ایران وجود دارد که با توجه به ارزشهای خاص هر یک نیازمند بررسی و تحقیقات بیشتری هستند.

گردو (Juglans regia)

درخت گردو علاوه بر داشتن میوه خوارکی به خاطر چوب با ارزشی که تولید می کند، نیز معروفیت خاصی دارد. گلهای این درخت در بهار، پس از ظهور برگها نمایان می شوند. گلهای نر و ماده به صورت مجزا روی یک پایه قرار دارند. درخت گردو میوه شفت ناشکوفا است. میان بر این میوه ها پوسته سبز و ضخیم روی میوه است که در هنگام رسیدن میوه به قهوه ای تیره تغییر رنگ داده و خشک شده و از درون بر جدا می شود. درون بر پوسته استخوانی و سخت میوه را تشکیل می دهد و پوسته نازک قهوه ای- خردلی رنگ روی مغز میوه که در میوه های خشک به آن چسبیده است در هنگام تر بودن میوه به راحتی  قابل جدا کردن است. مغز میوه ( قسمت خوارکی ) دو لپه ای حجیم بوده و سرشار از مواد روغنی است.

میوه های رسیده و حتی نارس این درختان به سرعت مورد حمله انواع پرندگان و حیوانات، کرمها و حتی باکتریها( به خصوص در مناطق مرطوب ) قرار گرفته و از بین می روند. بنابراین باید بلافاصله جمع آوری شوند. میوه درشت این درختان وزن سنگینی دارد به طوری که هر کیلوگرم آن در برگیرنده 30-50 میوه تر و یا 60-90 میوه خشک است. میوه ها داری قوه نامیه 30-100 درصد می باشند.

جمع آوری میوه ها به روشهایی مانند چیدن از شاخه، تکان دادن درخت، چیدن سرشاخه های جوان و جمع آوری از زمین صورت می گیرد. برای بذرگیری از این درختان باید توجه داشت که با وجود آن که این درختان از سنین حدود 10 سالگی میوه تولید می کنند و به طور متوسط در هر یک تا سه سال یکبار بذر فراوان می دهند، ولی بهتر است در سالهای با میوه دهی خوب و از درختان بالغ بذر مورد نیاز جمع آوری شود.

چنانچه بخواهنداز بذرها استفاده خشکبار و تغذیه ای کنند، باید به سرعت و با روشهای گوناگون میوه ها خشک کرده و حتی مغز آنها را خارج کرده و نگهداری کنند. ولی چنانچه بذرها جهت کاشت جمع آوری می شوند، بهتر است آنها را تا فرا رسیدن بهار و گاه تا سال آینده برای مدت 150 تا 300 روز تحت تیمار استراتیفیکاسیون قرار داد. شایان ذکر است که کشت و تکثیر درخت گردو از طریق بذر بسیار متداول است و تکنیکهای باغبانی خاص خود را دارد.

گردوی سیاه (Juglans nigra)

گردوی دیگری به نام گردوی سیاه وجود دارد که بومی آمریکا بوده و میوه آن پس از عمل آوری خوراکی است. تفاوت این نوع درخت گردو با گردوی معمولی در میوه آنها است. گردوی سیاه دارای میوه شفت ناشکوفا با پوسته ضخیم و جداری استخوانی برای مغز دانه است. همچنین سطح بیرونی میوه به شدت کرکدار است که ظاهر یک توپ تنیس کوچک را به میوه می دهد. این درخت به علت تحمل در مقابل سرما مناسب بوده و میوه آن پس از فراوری صادر می شود.

فندق (Corylus avellana)

این درخت کوتاه بیشتر به خاطر میوه خوراکی خود معروفیت دارد. با توجه به صفات ممتازی چون مقاوم بودن در برابر سرما و هم چنین مقاومت جوانه های گل آن به سرمای دیررس، فندق می تواند در ارتفاعاتی مانند کوه های لاهیجان و گردنه حیران و دیگر نقاط مشابه قابلیت توسعه خوبی داشته باشد.

گلهای فندق بعد از سن یک سالگی نهال، در حاشیه شاخه های جانبی ظاهر می شوند. گلها قبل از برگها ظاهر شده و در سالهای بعد گلدهی و باردهی درختان جوان بیشتر می شود. میوه، فندقه ای است که هر فندقه در قاعده خود توسط گریبانه لوله ای شکل پوشیده شده است، به طوری که فقط انتهای بیرونی فندقه دیده می شود. میوه فندقه خشک، ناشکوفا و با برون بر چرمی است. میوه ها به ندرت انفرادی هستند و معمولا هر دو یا سه میوه در کنار همدیگر قرار دارند. میوه در اواخر تابستان و اوایل پائیز می رسد که در این زمان رنگ آن قهوه ای روشن تا تیره است.

درختان فندق هر ساله میوه می دهند ولی هر دو یا سه سال یکبار میوه دهی آنها فراوان است. برای جمع آوری و انبار کردن میوه های فندق باید به چند نکته توجه داشت:

1- با توجه به اینکه این میوه ها حتی در حالت نارس بسیار مورد توجه پرندگان و حیوانات دیگر است، باید در زمان رسیدن بذور سریعا جمع آوری شوند.

2- با توجه به ارزش زیاد این میوه ها باید در بسته بندی آنها نهایت دقت به عمل آید. معمولا میوه ها را پس از چیدن کمی خشک می کنند تا پوسته روی آن خشک شده و به راحتی جدا شود.

3- بیشترین میوه تولید شده به مصرف خشکبار می رسد که خود فرآیند جداگانه ای دارد، ولی چناچه هدف نگهداری بذر باشد، با توجه به روغنی بودن میوه ها و دوام حیاتی کم بذور، باید آنها را در انبار و در دمای یک تا دو درجه سانتیگراد نگهداری کرد.

4- بالا بودن رطوبت در محل نگهداری باعث فساد و فعالیت انواع باکتریها و پارازیت ها بر روی میوه ها می شود. بنابراین باید رطوبت محل نگهداری در حداقل خود باشد.

5- چنانچه منظور از جمع آوری میوه ها کاشت بذر باشد، بهتر است بذرها را تحت تیمار استراتیفیکاسیون قرار دارد.

استفاده از بذر برای تکثیر درختان فندق چندان ساده نیست. بنابراین بهتر است از روشهای تکثیر این درخت استفاده شود.

تاغ (Haloxylon)

تاغ انواع گوناگونی دارد. تاغها درختچه های کوتاهی هستند که به علت مقاومت در برابر شرایط خشک، در طرحهای بیابان زدایی به فروانی مورد استفاده قرار می گیرد.

گیاهانی تک پایه با گلهای نر و ماده ( تک جنسی ) هستند. میوه تاغ گرد یا استوانه ای و با کمی فرورفتگی در قسمت بالا است. میوه کمی گوشتی است و در پشت باله آن دو بال نیمه گرد و موجدار قرار دارد.

اسکنبیل (Calligonum)

اسکنبیل گیاهانی چوبی، درختچه ای با ساقه های فراوان و شاخه های درهم و انبوه هستند. در مناطق خشک و بیابانی به عنوان پوشش گیاهی مورد استفاده قرار می گیرند. این درختان یک پایه و دارای گلهای نر و ماده هستند.

میوه اسکنبیل فندقه بالداری است که هر میوه چهار بال دارد. در تعدادی از این میوه ها، بالها در زوایای مختلف 8 تا 10 ردیف و حتی بیشتر وجود دارد که بلندی آنها گاه به 5/0 سانتی متر میرسد. برون بر میوه اسکنبیل نیمه چوبی است و دانه های آن 4 عدد شیار دارد. در یک گونه از این جنس، میوه فاقد بال بوده و کیسه های بادکنکی شکلی دارد.

محصولات آموزشی مربوط به آبزی پروری با امکان خرید پستی

فیلم آموزش تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری, پرورش ماهی خاویار, تکثیر ماهی خاویار, آموزش پرورش ماهی خاویار, آموزش تکثیر ماهی خاویار, تخم گیری از ماهی خاویار, اسپرم گیری از ماهی خاویار

فیلم آموزشی تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری

فیلم آموزشی تکثیر و پرورش ماهیان خاویاریکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فیلم پرورش ماهیان گرم آبی, آموزش پرورش ماهیان گرم آبی, ماهی گرم آبی, ماهی کپور,گونه های ماهی کپور, ارقام ماهی کپور, کپور معمولی, کپور نقره ای, کپور سر گنده, کپور علف خوار, انواع سیستم های پرورش ماهی, درجه حرارت, شوری آب, هوا دهی,رها سازی بچه ماهی ها, سالن انکوباسیون, رشد و نمو اسپرم و تخمک کپور ماهی, بیماریهای کپور ماهی

فیلم پرورش ماهیان گرمابی

فیلم پرورش ماهیان گرمابیکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فیلم پرورش ماهی در استخر ذخیره آب کشاورزی, آماده سازی استخر پرورش ماهی, استفاده چند منظوره از آب کشاورزی, استخر پرورش ماهی, ریختن بچه ماهی در استخر, پرورش بچه ماهی, هوا دهی به استخر, غذا دهی به ماهی, صید ماهی, نگهداری غذای ماهی

فیلم پرورش ماهی در استخر ذخیره آب کشاورزی (قزل آلا )

فیلم پرورش ماهی در استخر ذخیره آب کشاورزی (قزل آلا )کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
نرم افزار آموزش پرورش قزل آلا, ماهی قزل آلا, پرورش ماهی قزل آلا, تغذیه قزل آلا, استخر پرورش قزل آلا, بیماریهای قزل آلا

نرم افزار آموزشی پرورش قزل آلا

نرم افزار آموزشی پرورش قزل آلا1 عدد سی دیکاملا به زبان فارسیبدون نیاز به نصب ( اجرا بصورت آتوران)قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ مطالب این نرم افزار… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فیلم آموزش تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان, تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان, قزل آلای رنگین کمان, پرورش قزل آلای رنگین کمان, قزل آلای مولد, قزل آلای نر و ماده, بچه ماهی قزل آلا, لارو قزل آلا, انتقال بچه ماهی به استخر

فیلم آموزشی تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان

فیلم آموزشی تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمانکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فیلم آموزش پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان, پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان, پرورش قزل آلای رنگین کمان, احداث کارگاه تکثیر ماهی, پرورش ماهی سردآبی, تکثیر مصنوعی ماهی, اصول تخم کشی ماهی, جنین ماهی در انکباتور

فیلم پرورش قزل آلای رنگین کمان

فیلم پرورش قزل آلای رنگین کمانکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
آموزش پرورش میگو, آموزش تکثیر میگو, میگو, پرورش میگو, تکثیر میگو, فیلم پرورش میگو, فیلم تکثیر میگو, صید میگوی مبدل, صید میگوی مادر, تور ترال, صید و جدا سازی نشانه های میگوی مولد

مجموعه فیلم آموزشی پرورش میگو

فیلم های آموزشی پرورش و تکثیر میگو کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید

جدیدترین مطالب آموزشی

مجموعه گلهای درون خانه ای
مجموعه گلهای گلخانه ای
مجموعه گلهای باغچه ای
مجموعه میوه های گرمسیری
مجموعه سبزی های غده ای
مجموعه سبزی های پیازی
مجموعه سبزی های ریشه ای
مجموعه فیلم و نرم افزار هیدروپونیک
مجموعه مطالب ماشین آلات کشاورزی

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.

تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو فیسالیس مریم گلی دارویی سنبل الطیب اروپایی گاوزبان ایرانی
آویشن باغی
اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو
فیسالیس
مریم گلی سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
کلیپ های شرکت زرین گیاه

شمعدانی معطر

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه و انوع گیاه دارویی بصورت ریشه لخت، کیسه ای و گلدانی
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

کلیپ های شرکت زرین گیاه

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا

با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
آویشن باغی
اسطوخودوس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
اسطوخودوس
بادرنجبویه, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
بادرنجبویه
به لیمو, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
به لیمو
فیسالیس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
فیسالیس
مریم گلی دارویی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
مریم گلی دارویی
سنبل الطیب,نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

قیمت (تومان)

1

اسطوخودوس

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

قیمتهای به روز و روزانه در خود سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه وجود دارد. لطفاً برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید

2

گل راعی

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

3

بادرنجبویه

بذر

Balm

Melissa officinalis

4

زوفا

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

5

شیشا

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

6

مریم گلی

بذر

sage

Salvia officinalis

7

آویشن باغی

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

8

سرخارگل

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

9

آرتیشو

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

10

خار مریم

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

11

سنبل الطیب

بذر

valerian

Valeriana officinalis

12

گاو زبان ایرانی

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

13

به لیمو

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

14

ریزوم نعناع فلفلی

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

 

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.