برای آنهایی که به رتبه های برتر کنکور می اندیشند
جزو اولین ها باشید
کتاب ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باغبانی در درس سبزیکاری که شامل تمام نکات بوده و به جرات بهترین و کاملترین کتاب در این زمینه می باشد.این کتاب توسط آقایان سیامک محمدی چیانه و مرتضی علیزاده گردآوری و تالیف شده است. نام کتاب: سبزیکاری(ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم باغبانی) گردآورندگان: مهندس سیامک محمدیچیانه و مهندس مرتضی علیزاده چاپ دوم (ویرایش دوم): آذرماه 1391 تعداد صفحات: 171 ناشر: انتشارات رسالت یعقوبی شابک: ۵-۱۱-۵۴۷۷-۶۰۰-۹۷۸
این کتاب در حال حاضر با ویرایش جدید ( ویرایش دوم) به چاپ دوم رسیده و در همان چاپ اول نیز با استقبال خوبی روبرو شد و اینک با بروزرسانی مطالب و افزودن مطالب و تست های جدید کنکور بصورت خرید پستی در دسترس همه علاقه مندان می باشد |
موجودی اینترنتی و خرید پستی این کتاب محدود است همینک سفارش دهید.
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
فهرست مطالب:
بخش اول: سبزيكاري عمومي |
1 |
مقدمه |
2 |
ارزش و اهميت غذايي سبزيها |
2 |
تركيبات و مواد موجود در سبزيجات |
2 |
طبقهبندي سبزيجات |
3 |
طبقهبندي از نظر سيكل زندگي |
3 |
طبقهبندي علمي يا گياهشناسي |
4 |
طبقهبندي بر اساس قسمتهاي خوراكي |
4 |
طبقهبندي بر اساس مقاومت يا حساسيت به سرما |
4 |
طبقهبندي از نظر تحمل به شوري خاك |
5 |
طبقهبندي بر اساس عمق ريشه |
6 |
طبقهبندي بر اساس مقاومت به واكنش pH خاك |
6 |
روشهاي مختلف توليد سبزي |
7 |
توليد سبزي در سطوح خانه يا باغهاي خانگي |
7 |
توليد سبزي براي بازارهاي محلي |
7 |
توليد سبزي براي مناطق دوردست |
7 |
توليد سبزي براي فرآوري |
7 |
توليد سبزيهاي پيشرس |
7 |
شرايط سبزيكاري |
8 |
عوامل اقتصادي |
8 |
قوانين توليدي |
8 |
عوامل طبيعي |
8 |
گازهاي اتمسفري |
8 |
باد |
9 |
نور |
9 |
آب |
10 |
رطوبت هوا |
12 |
دما |
13 |
زمين و خاك |
13 |
كود و مواد غذايي خاك |
14 |
توليد و تهيه بذر و مسائل مربوط به آن |
16 |
ويژگي بذر سالم و مرغوب |
16 |
انباردار كردن بذر |
18 |
ارزش بذر |
19 |
بذور پوششدار |
20 |
جوانهزني بذر |
20 |
توليد بذر |
21 |
روشهاي ازدياد سبزيها |
24 |
نشاء و نشاكاري |
24 |
سبزيهاي نشايي |
25 |
محل پرورش نشاء |
25 |
مقاومكردن نشاها |
26 |
زمان انتقال نشاء به زمين اصلي |
27 |
روشهاي كاشت نشاء |
27 |
مسائل مربوط به كاشت |
28 |
روشهاي كشت بذر |
28 |
عمليات داشت |
28 |
آبياري |
29 |
قيمزدن |
29 |
خاك دادن پاي بوته |
30 |
كود دادن |
30 |
سله شکنی |
30 |
هرس |
30 |
مبارزه با آفات و امراض |
31 |
تناوب كشت |
31 |
برداشت سبزيها |
31 |
بخش دوم: سبزيكاري خصوصي |
33 |
سبزيهاي برگي |
34 |
اسفناج |
34 |
اسفناج زلاندنو |
34 |
كاهو |
38 |
كرفس |
42 |
جعفري |
45 |
آنديو يا كاسني فري |
46 |
شيكوره يا كاسني وحشي |
47 |
سبزیهای ریشهای |
49 |
هويج |
49 |
تربچه |
52 |
ترب |
54 |
چغندر لبوئي |
55 |
شلغم |
57 |
سبزیهای غدهای |
58 |
سيبزميني |
58 |
سیبزمینی ترشی |
65 |
سبزيهاي پيازي |
66 |
پياز |
66 |
سير |
75 |
ترهفرنگي |
71 |
موسير |
73 |
تره ایرانی |
74 |
پيازچهبرگي |
74 |
كلمها |
76 |
كلم پيچ |
76 |
كلم گل |
79 |
كلم بروكلي |
82 |
كلم قمري |
83 |
كلم تكمهاي |
85 |
كلم چيني |
86 |
سبزيهاي ميوهاي |
87 |
گوجهفرنگي |
87 |
فلفلسبز |
93 |
بادمجان |
96 |
بامیه |
99 |
خانواده كدوئيان |
100 |
خيار |
101 |
هندوانه |
105 |
خربزه و طالبي |
108 |
سبزیهای دانهای |
110 |
ذرتشيرين |
110 |
نخودفرنگي |
113 |
باقلا |
118 |
لوبيا سبز |
120 |
سبزیهای چندساله یا دائمی |
122 |
مارچوبه |
122 |
ريواس |
126 |
آرتيشو (کنگر فرنگی) |
128 |
کنگر وحشی |
131 |
قارچهاي خوراكي |
133 |
قارچ تكمهاي |
133 |
قارچ شيتاكه |
135 |
قارچ صدفي |
136 |
فصل سوم (مجموعه سئوالات بخش سبزیکاری کارشناسی ارشد 91-82) |
140 |
منابع |
163 |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون