مشخصات كتاب فيزيولوژي پس از برداشت گلهای بریده عنوان: فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده تاليف: بهزاد ادريسي عضو هيات علمي مركز ملي تحقيقات گل و گياهان زينتي ناشر: پيام ديگر شابك: 9789647623322 قيمت: 7500 تومان |
کتاب "فیزیولوژی پس از برداشت گلهای بریده" تالیف بهزاد ادریسی، در برگیرنده جدیدترین مباحث فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، نتایج تحقیقات کاربردی و توصیههای فنی پس از برداشت گلهای شاخه بریده میباشد. این کتاب با موضوعات فرایند پیری و مرگ سلول، نقش تنظیم کنندههای رشد در پیری، روابط آبی در گلهای بریده، نقش عوامل قبل از برداشت، نقش عوامل پس از برداشت، نکتههای فنی نگهداری و عرضه تجاری گلهای بریده، به عنوان اولین و تنها کتاب اختصاصی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخه بریده، راهنمای مفیدی برای دانشجویان بویژه در دورههای تحصیلات تکمیلی، مشاوران و کارشناسان فنی مراکز تولید و عرضه گیاهان زینتی خواهد بود.
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
فهرست مطالب این کتاب به شکل زیر می باشد: فصل اول : فرايند پيري و مرگ سلول تغييرات مرتبط با پيري گل 1 - تغييرات فرا ساختماني 2 - تغييرات بيوشيمايي 3 - تغييرات متابوليك 4 - تغييرات در رنگدانه ها مرگ برنامه ريزي شده سلول (PCD)- الگوهاي تنفس - عوامل تشديد تنفس در فرازگرايي فصل دوم : نقش تنظيم كننده هاي رشد در پيري ابسايزيك اسيد (ABA) - سيتوكنينها - ژيبرلين ها - اکسین ها - ديگر تنظيم كننده هاي رشد اتيلن - مسير بيوسنتز اتيلن - آنزيمهاي مسير بيوسنتز اتيلن - اتصال اتيلن- حساسيت به اتيلن و پيري گل مواد ضد اتيلن- تركيبات نقره - 1- متيل سيكلوپروپن (1-MCP) - آمينو اكسي استيك اسيد (AOA)- الكل- پلي آمينها- ضد اتيلن هاي ديگر فصل سوم : روابط آبي در گلهاي بريده روابط آبي و رشد گلبرگها- تبخير و تعرق و باز شدن روزنه ها- جذب آب، پتانسيل آب- انسداد آوندي تشکيل ليگنين، سوبرين و تانين - تشکيل صمغ در آوند چوبي- ترشح شيرابه و مواد ديگر در محل برش- تشکيل تايلوز هوا کشيدن آوندها - رشد ميکروارگانيسم ها ضدعفوني كننده ها 1- تركيبات كلردار 2- هيدروكسي كينولين ها 3- آنتي بيوتيك ها 4- ساير تركيبات رابطه بين تنش آبي و کنترل هورموني- کربوهيدراتها نقش تركيبات معدني- کلسيم- مس-كبالت- سولفات آلومينيوم- ساير مواد معدني فصل چهارم : نقش عوامل قبل از برداشت 1- عوامل قبل از برداشت (شرايط پرورش) 1- 1- تنوع ارقام و گونه ها 1- 2- شرايط محيطي قبل از برداشت 1-2-1- نور 1- 2- 2- دما 1- 2- 3- تغذيه 1- 2- 4- دي اسيد كربن 1- 2- 5- آبياري و رطوبت نسبي 1- 2- 6- تهويه گلخانه 1- 2- 7- آسيب ديدگي 1- 2- 7- 1- بيماري کپک خاکستري 2- برداشت 2- 1- مرحله تکاملي و بلوغ گل در زمان برداشت 2- 2- زمان برداشت 2- 3- نحوه برداشت فصل پنجم : نقش عوامل پس از برداشت 1 - دماي محيط نگهداري گلها 1 – 1 - تأثير دما بر تنفس 2- رطوبت نسبي محيط نگهداري گل 3- نور فصل ششم : نكته هاي فني نگهداري و عرضه تجاري گلهاي بريده رتبه بندي (Sorting) -استانداردها-بسته بندي (Packing)-سرد كردن اوليه (Precooling) انواع روشهاي نگهداري-سردخانه ها (Cold Storage)-توصيه هايي براي استفاده از محلولها و تيمارهاي خاص قيمت: 7500 تومان |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون