جداول
منابع:
1) استاندارد ملی ایران 1899 :سال 1370 ، “آئین کار ساختمان، تاسیسات، تجهیزات فنی
بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی“
2) استاندارد ملی ایران 4107آیين كار رسانيدن ميوهها پس از نگهداري در سردخانه
3) استاندارد ملی ایران 9028موز سبز - شرایط رسانیدن
4) دکتر رسول جلیلی مرندی ،فیزیولوژی بعد از برداشت
5) دکتر فرشادی، فيزیولوژی پس از برداشت
6) ران ویلس ،باری مک گلاسون،داگ گراهام ، داریل جویس – برگردان,دکتر مجید راحمی ،فیژیولوژی پس از برداشت
7) شرکت تعاونی متخصصین کشاورزی http://www.roostanews.ir/?lang=fa&p=content.body&id=6473
8) مجله اینترنتی کشاورزی و منابع طبیعی شمیز
انواع هورمون های گیاهیhttp://www.shamiz.ir/1389/04/06//
9) مجيد راحمي ، محمد حسين شمشيري ،نشریه: مجله علوم كشاورزي ايران شماره 4
www.catalytic generators,.com(10
- << قبلی
- بعدی