در حال بارگذاری صفحه لطفا صبر کنید ....

مطالب پر بازدید از بخش های مختلف

بخش گیاهان دارویی
بخش مطالب ماشین آلات کشاورزی
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر

 

برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید.

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

آموزش پرورش گل گلخانه ای

آشنایی با پرورش گل گلخانه ای

کاشت زعفران, آموزش کاشت زعفران

کاملترین مجموعه کاشت زعفران

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی

پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی



نارنگی

نارنگی (Citrus reticulate Blanco)

در سال ۱۸۳۷ بلانکو (Blanco)کلیه مرکباتی که دارای مشخصه­هایی چون داشتن میوه کوچکتر از پرتقال، پوست‌دهی آسان و وجود لپه­های سبز رنگ در بذر بودند راCitrus reticulate Blanco  نامید. ارقام این گونه عمدتاً دارای درختانی با جثه کوچک همراه با شاخه­های باریک، برگ­های پهن یا باریک نیزه­ای و گل­های منفرد یا خوشه­ای هستند. نارنگی­ها از بیشترین میزان غیریکنواختی فنوتیپیکی در میان گونه­های مربوط به جنس سیتروس برخوردارند. در این گروه هم حالت تک­جنینی و هم کلون­های چندجنینی وجود داشته که به صورت انواع خودبارور و خودناسازگار نیز مشاهده می­شوند. در سال­های دور، انواع نارنگی با طعم شیرین به عنوان دسر غذایی مصرف داشته در حالیکه از انواع ترش جهت پایه، طعم­دهنده غذا و دارو استفاده می­شده است.

 

 

نارنگی­ها بر اساس خصوصیات پوست، کیفیت گوشت و آب میوه، رشد عمومی درخت به دو گروه ماندرین و تانجرین که تقریباً مشابه هم هستند تقسیم می­شوند. گروه ماندارین به نارنگی­های متداول در ژاپن، چین، اسپانیا، ایتالیا و افریقای جنوبی و آن دسته از دورگ­های بین­گونه­ای یا بین­جنسی که نارنگی یکی از والدین آنها است و برخی مشخصات نارنگی­ها در نتاج قابل مشاهده است به کار می­رود.  در حالی­که نارنگی­های آمریکا، استرالیا یا چین که دارای مواد رنگی بالایی هستند اصطلاحاً تانجرین نامیده می­شوند. میوه ارقام نارنگی با توجه به ویژگی­های رقم و شرایط محیطی از اواخر پائیز تا اوائل بهار می­رسد. درختان مقاوم به سرما بوده اما میوه به دلیل کوچکی و نازکی پوست به سرعت از سرما آسیب می­بیند. درختانی که در مناطق با گرمای کافی و رطوبت مناسب رشد کرده­اند تولید معطرترین میوه در زمان رسیدن می­نمایند. به همین دلیل کشت نارنگی­ها در مناطق سردتر کمتر توصیه می­شود.

 

۱لف)گروه ماندرین (Mandarin)

۱- نارنگی ساتسوما (Satsuma): نارنگی ساتسوما به پیشنهاد مارکوویچبه نام Citrus unshiu Marc.نامگذاری شد. لیکن سوئینگل آن را جزء رقم Citrus reticuata ذکر نموده است. این گونه نارنگی با آب و هوای نیمه گرمسیری سرد تطابق یافته است و نیاز به گرمای کمی جهت رسیدن میوه دارد. در سال‌های ۱۳۰۹ تا ۱۳۱۳ بذر نارنگی ساتسوما به ایران وارد شد و درکاخ­های دربار پهلوی در شمال ایران و سپس به ایستگاه­های وزارت فلاحت سابق راه یافت. در ایران رقم انشو تا سال ۱۳۴۲ ناشناخته بود ولی با نشان دادن مقاومت به سرما (۱۳ درجه سانتی­گراد زیر صفر)، از سال ۱۳۴۷ رسماً به عنوان اولین رقم نارنگی برای کشت در شمال کشور معرفی شد. بهترین محل کاشت این رقم، شرق مازندران است. درختان از عرض رشد کرده و شکل چتری پیدا می­کنند. درختان پرمحصول و بی­تیغ بوده و میوه دارای پوست صاف و نازک، پرآب، نسبتاً درشت، پخ با دم کشیده است. گروه نارنگی ساتسوما به دو دسته وازه (Wase) و اواری (Owari) تقسیم می­شوند. در گروه وازه ارقام مهمی مثل ایشی­کاوا، هایاشی و میاگاوا قرار می­گیرد. زمان رسیدن میوه در این دسته در اواسط یا اواخر مهر ماه است و نسبت به گروه اواری خیلی زودرس­تر، کم رشدتر و پاکوتاه­تر هستند. گروه اواری دارای میوه­های متوسط، بی­بذر و پوست نسبتاً صاف  با غدد روغنی برجسته که به سهولت از میوه جدا می­شود و کیفیت نسبتاً کمتری از وازه دارند. از ارقام معروف آن می­توان سوجی­یاما سیلورهیل و ناگاشیرا نام برد. در سال ۱۳۴۸ ارقام ایشی‌کاوا، سوجی­یاما و میاگاوا وارد شمال ایران شد. بعد از پیوند این ارقام روی پایه پونسیروس، در باغ بزرگ مهدشت واقع در ساری کشت شد. با بررسی کیفیت میوه نارنگی انشو کشت شده در شمال کشور روشن شد که در غرب مازندران به لحاظ کمی نور و حرارت، پوست پره­ها چرمی و زیر دندان احساس می­شود. کلفتی پوست میوه مربوط به سنگینی خاک، استفاده از پایه نارنج، مصرف ازت زیاد و کمبود فسفر است. میوه آنها بعضاً دارای ۲-۱ بذر بوده و درصد چند جنینی آنها نیز بسیار بالاست. به دلیل رعایت نکردن قوانین قرنطینه­ای وقت، آلودگی ناشی از بیماری تریستزای درختان اولیه هنوز در ایران باقی مانده است. برداشت محصول مرغوب با میزان قابل قبول از باغ مورد اشاره به دلیل مقاوم بودن پایه و پیوندک به بیماری تریستزا بوده است. تلاش جهت تهیه ارقام تجاری عاری از ویروس با استفاده از روش­های رایج موفقیت آمیز نبوده است.

۱-       نارنگی کلمانتین(Clemantin): در طول سه دهه گذشته، کلمانتین یکی از رایج­ترین و سریع گسترش­ترین واریته­ها بوده است. درختان کلمانتین میوه­هایی با اندازه مختلف (قطر متوسط حدود ۵ سانتی­متر) و با شکلی متغیر (اندکی پخ تا کروی یا کشیده و گاهی نیز هرمی فرم) تولید می­کنند. ضخامت پوست در حد متوسط، نسبتاً سفت و چسبیده به گوشت اما براحتی قابل پوست‌گیری است و تا بعد از بلوغ نیز حالت پف­دار به خود نخواهد گرفت. رنگ گوشت نارنجی تیره، ترد، گوشتی و پرآب، شیرین و معطر است. تعداد بذرها ناچیز یا متوسط است و بستگی به وضعیت دگر­گرده افشانی داشته و حائز خصوصیت تک‌جنینی است. بهترین گرده‌دهنده­ها برای پیج، ارقام دنسی، کینو، ارلاندوتانجلو و والنسیا گزارش شده است. از لحاظ زمان بلوغ رقمی زودرس محسوب می­شود. درختان کلمانتین ضمن فشردگی تاج و پاکوتاهی، از محصول بالا و کیفیت خیلی خوبی نیز برخوردارند. درختان این رقم تا حدود زیادی به سرما مقاوم هستند.

۲-       دورگ­های نارنگی

الف- نارنگی‌های تانجلو (Tangelo): نارنگی­های تانجلو دورگ­های حاصل از تلاقی بین گونه­ای نارنگی دنسی (از گروه تانجرین) و گریپ فروت دانکن (Citrusreticulata×C. paradisi) هستند. دو رقم معروف این گروه، مینیولا (Minneola) و اورلاندو (Orlando tangelo) تانجلو هستند. میوه مشخصاتی شبیه به نارنگی و گریپ­فروت دارد. به طورکلی درختان تانجلوها نسبتاً قوی، مقاوم به سرما و برخوردار از نوعی پارتنوکارپی ضعیف هستند. به همین دلیل دگرگشنی و وجود تلقیح کننده­های قوی و یا استفاده از اسید جیبرلیک به صورت پاششی، تولید کافی میوه و محصول را به همراه دارد. پرتقال تمپل (Temple)و نارنگی رابینسون (Robinson)به عنوان مناسب­ترین گرده­افشان برای ارقام فوق پیشنهاد شده است. زمان رسیدن نارنگی­های اورلاندو و مینیولا، اواخر آذر تا اواخر دی ماه است. معمولاً درختان رقم اورلاندو در مناطق نیمه‌گرمسیری کمبود ازت نشان داده، میوه و درختان مبتلا به لکه قهوه­ای آلترناریا می­شوند. مساعدترین شرایط برای این ارقام در جیرفت، خوزستان و سواحل خلیج فارس وجود دارد. میوه دارای عملکرد بالا و پرآب بوده ولی ذائقه پسندی خوبی در ایران ندارد.

ب-  نارنگی­های تانگور ( Tangor)

۱- تمپل: رقم تمپل که به پرتقال یا نارنگی تمپل نیز معروف است دورگ طبیعی بین نارنگی و پرتقال
 (C. reticulata×C. sinensis) محسوب می­شود. میوه این رقم میان­رس بوده و از نظر ظاهری شبیه  نارنگی­های ماندارین است. رقم تمپل فقط بذور تک‌جنینی حاصل از زیگوت (جنسی)، تولید می­کند و فاقد ویژگی چندجنینی است. بیشتر درختان این رقم مستعد ابتلا به بیماری­های ویروسی اگزوکورتیس، زایلوپروسیس و تریستزا هستند. رنگ لپه­های این دورگ سفید بوده و میوه­ها بین ۲۰- ۲ بذر تولید می­نمایند. در ایران این دورگ اهمیت اقتصادی پیدا نکرده اما به عنوان پایه مادری می­تواند در دورگ­گیری­ها مورد استفاده قرار گیرد.

۲- رقم مورکات (Murcat): امروزه میوه رقم مورکات عمده­ترین بخش صادرات مرکبات برزیل را تشکیل می‌دهد و در نواحی گرم و مرطوب محصول مناسبی تولید می­کند. این رقم علاوه بر داشتن مشخصه­هایی شبیه به ماندارین‌ها، پررشد و مقاوم به سرما نیز بوده و میوه­ها در انتهای شاخه­ها تشکیل می­شوند. میوه این رقم پخ با گوشت ترد، پرمحصول و همه سال‌آور است. پوست میوه­های تولید شده در شرایط شمال ایران به گوشت چسبیده و به راحتی نارنگی جدا نمی­شود. از نظر زمان رسیدن در گروه میان­رس­ها قرار می­گیرد. جنین برخلاف نارنگی­ها که سبز است در این رقم سفید است. به دلیل خاصیت سال­آوری، هرس و تنک در رقم مورکات حائز اهمیت است. هم­چنین به کمبود ازت و پتاس حساس است.

۳- کینگ: این رقم را سوئینگل یک دورگ نارنگی و پرتقال دانسته لیکن لورآن ­را C. nobilisنام­گذاری نموده است. میوه این دورگ شبیه نارنگی با برآمدگی در سطح بوده و رنگ گوشت در مرحله رسیدن میوه پرتقالی است. این رقم جزو ارقام دیررس، بی تیغ، مقاوم به سرما و حساس به آفتاب سوختگی است. میوه به دلیل داشتن پوست زبر، از نظر ظاهری جذابیت کمتری داشته و معمولاً فقط مصرف کننده­هایی که از کیفیت و طعم داخلی آن مطلع هستند آنرا خریداری می­کنند. میوه­ها چندین بذر داشته و بر خلاف اکثر ارقام گروه ماندارین، لپه­ها سفیدرنگ هستند.

 

ج-  نارنگی­های کمپلکس

۱- نارنگی لی (Lee): این رقم نیز به نور، حرارت و آب کافی نیاز دارد و در اکثر شهرهای شمال ایران به عنوان یک رقم دیررس به‌صورت پراکنده کشت شده است. میوه­های رقم لی در دو قطبین فرورفته، با پوست نسبتاً نازک و صاف، دارای گوشت ترد، پرآب و شیرین است. درختان این رقم با تاج فشرده و برگ­های باریک، کشیده و بی تیغ قابل شناسایی است.

۲- نارنگی اوسئولا(Osceola): نارنگی اوسئولا رقم خواهری لی است که از تلاقی نارنگی کلمانتین و اورلاندوتانجلو بدست آمده است. میوه این رقم دارای پوست نازک و چسبیده به گوشت است ولی به راحتی قابل جدا شدن است. این رقم زودرس بوده ولی ذائقه ایرانی میوه آن را نمی­پسندند.

۳- نارنگی روبینسون (Robinson): نارنگی روبینسون رقم خواهری لی و اوسئولا است که از تلاقی نارنگی کلمانتین و اورلاندو به دست آمده است. میوه­های نسبتاً درشت­تری نسبت به دو رقم قبلی داشته، دارای پوست نازک، صاف و براق، ترد و پرآب بوده و درختان چتری و بدون تیغ دارد.

۴- نارنگی نوا (Nova): میوه در دو انتها فرورفته، دارای بذر زیاد و پوست نسبتاً نازک است. این رقم نیز رقم خواهری سه رقم اشاره شده در فوق است.

۵- نارنگی پیج (Page): این رقم از تلاقی نارنگی کلمانتین با مینیولاتانجلو به دست آمده است. اندازه میوه در حد متوسط بوده و دارای شکل پخ تا نیمه کروی هستند. ضخامت پوست در حد متوسط و سطح آن صاف سنگریزه­ای است. رنگ پوست در زمان بلوغ نارنجی مایل به قرمز بوده و در هر میوه حدود ۱۰ پره وجود دارد. گوشت میوه به رنگ قرمز تیره، بافت ترد، آبدار و بسیار معطر و شیرین است. تعداد بذر در هر میوه نسبتاً زیاد و دارای لپه هایی به رنگ زرد است. درختان این رقم نسبتاً قوی و شاخه­ها رشدی بالارونده دارند که در اثر وزن میوه­ها حالت گسترده به خود می­گیرند. نارنگی پیج خودناسازگار محسوب شده بنابراین برای تشکیل میوه مناسب نیاز به گرده­دهنده در اطراف خود دارد. از ارقام زودرس بوده و دارای دو عیب عمده حساسیت شاخه به آنتراکنوز و عارضه ترکیدگی برون­بر در تابستان است.

 

د-  سایر دورگ­های نارنگی

دورگ­های مختلف دیگری نیز گزارش شده است که در مراکز تحقیقاتی مرکبات ایران نیز مورد مطالعه قرار گرفته­اند، هرچند اهمیت اقتصادی نیافته و در کلکسیون­های مرکبات کشور نگهداری می­شود. برخی از این دورگ­ها و مشخصات برجسته آنها به طور خلاصه در ذیل آورده شده است.

۱- نارنگی ویلینگ (Antracnose): از دورگ گیری نارنگی­های کینگ و ویلولیف به دست آمده است. میوه ویلینگ نسبتاً پهن، گوشت چسبیده به پوست ولی پوست به راحتی جدا می­شود. گوشت میوه سفت بوده و از نارنگی­های پرآب با عطر و طعم مطلوب است.



 


مطالب دیگر در مورد مرکبات

گیاه شناسی مرکبات

ارقام مرکبات

نارنگی

پارتنوکارپی

جهش و شیمر

صفات کمی و کیفی

شرایط محیطی

فیزیولوژی مرکبات

سبززدایی مرکبات

پایه های مرکبات

هرس مرکبات

آبیاری مرکبات

نیازهای غذایی مرکبات


 

نرم افزار آموزشی  کشت مرکبات

نرم افزار آموزشی کشت مرکبات
کاملا به زبان فارسی
1 عدد سی دی
قیمت: 3500 تومان

قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ

بدون نیاز به نصب

دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی دی


در این نرم افزار آموزشی مشخصات عمومی مرکبات، ارقام، آماده سازی زمین و کاشت، آبیاری، کودها و تغذیه گیاهی، هرس، آفات، بیماریها، مدیریت علفهای هرز، برداشت و بعد از برداشت مرکبات توضیح داده می شود.
همچنین به همراه این نرم افزار یک فایل پی دی اف وجود دارد که به معرفی سایت های مختلف ایرانی و خارجی فعال در زمینه مرکبات می پردازد.

برای خرید پستی این محصول کافیست بر روی دکمه زیر کلیک کرده و در صفحه بازشده فرمها را پر کرده ابتدا کالا را تحویل بگیرید و سپس هزینه کالا و پست را به مامور پست پرداخت کنید.

خرید کالا و پرداخت به هنگام تحویل


فیلم آموزشی هرس مرکبات

فیلم آموزشی هرس مرکبات
کاملا به زبان فارسی
1 عدد سی دی
قیمت: 3500 تومان
قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپ
دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی دی


در این فیلم آموزشی شما با هرس درختان مرکبات بطور کامل و قدم به قدم آشنا شده و با چگونگی هرس این درختان و ابزار مورد نیاز آشنا می شوید. با هرس درختان علاوه بر زیبا سازی محیط ، کنترل آفات و بیماری ها، کاهش هزینه ها، میوه های درشت تر، خوشبوتر، اقتصادی تر و مشتری پسند تولید کرده و درآمد خود را افزایش خواهید داد.

برای خرید پستی این محصول کافیست بر روی دکمه زیر کلیک کرده و در صفحه بازشده فرمها را پر کرده ابتدا کالا را تحویل بگیرید و سپس هزینه کالا و پست را به مامور پست پرداخت کنید.

خرید کالا و پرداخت به هنگام تحویل


فیلم آموزشی راهکارهای برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات

فیلم آموزشی راهکارهای برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات
کاملا به زبان فارسی
1 عدد سی دی
قیمت: 3500 تومان
قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپ
دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی دی


در این فیلم آموزشی شما با تمام راهکارهای برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات از لحظه چیدن محصول از باغات مرکبات تا آخرین مراحل نگهداری، درجه بندی و بسته بندی وعرضه محصول باکیفیت و مشتری پسند به بازار آشنا می شوید و از هدر رفتن وقت، سرمایه و محصول خود جلوگیری کرده و با افزایش سوددهی رضایت بیشتری از کار و تلاشتان خواهید داشت.

برای خرید پستی این محصول کافیست بر روی دکمه زیر کلیک کرده و در صفحه بازشده فرمها را پر کرده ابتدا کالا را تحویل بگیرید و سپس هزینه کالا و پست را به مامور پست پرداخت کنید.

خرید کالا و پرداخت به هنگام تحویل


محصولات آموزشی مربوط به باغبانی - میوه کاری با امکان خرید پستی

باغبانی انگور و تهیه کشمش - کشت انگور- هرس درختان انگور - احداث و احیای تاکستان دیم

باغبانی انگور و تهیه کشمش - کشت انگور- هرس درختان انگور - احداث و احیای تاکستان دیم

فيلم آموزشی تهیه کشمشکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی قابل پخش در ويدئو سي دي، کامپیوتر و لپ تاپقیمت: 3500 توماندارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع...
آموزش کاشت سیب ، فیلم آموزشی هرس درختان سیب

آموزش کاشت سیب ، فیلم آموزشی هرس درختان سیب

آموزش کاشت سیب کاملترین مجموعه آموزشی کاشت سیب قیمت: 3500 تومان 1 عدد سی دی کاملا به زبان فارسی قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپدارای...
آموزش کشت توت فرنگی در گلخانه

آموزش کشت توت فرنگی در گلخانه

فیلم آموزشی کاشت - داشت - برداشت توت فرنگی در گلخانه کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قیمت: 3500 تومان قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر...
مجموعه آموزشي كاشت و باغباني فندق

مجموعه آموزشي كاشت و باغباني فندق

مجموعه آموزشي كاشت و باغباني فندققیمت: 5000 تومانمجموعه آموزشي كاشت و باغباني فندقدر اين مجموعه بصورت كاملا عملي،تمامي مراحل از ابتدا تا انتها آورده...
نرم افزار آموزشی  کشت مرکبات - فیلم آموزشی هرس مرکبات - فیلم آموزشی راهکارهای برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات

نرم افزار آموزشی کشت مرکبات - فیلم آموزشی هرس مرکبات - فیلم آموزشی راهکارهای برداشت، نگهداری، درجه بندی و بسته بندی مرکبات

نرم افزار آموزشی  کشت مرکباتکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومان قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ بدون نیاز به نصب دارای گارانتی تعویض در...
اشتغال زایی با پرورش میوه های گلخانه ای

اشتغال زایی با پرورش میوه های گلخانه ای

اشتغال زایی با پرورش میوه های گلخانه ایقیمت: 13000 تومانهم اکنون استارت کار خود را با مجموعه آموزشها و ترفندهای ما بزنیدبا مجموعهع آموزشی ما صاحب مهارت...
نرم افزار آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون

نرم افزار آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون

نرم افزار آموزشی کاشت،داشت و برداشت زیتون کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومانقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد ساده و رواندارای...
مجموعه نرم افزارهای آموزشی کاشت، داشت و برداشت پسته

مجموعه نرم افزارهای آموزشی کاشت، داشت و برداشت پسته

مجموعه نرم افزارهای آموزشی کاشت، داشت و برداشت پسته 1 عدد سی دی ( شامل دو نرم افزار آموزشی در مورد پسته)کاملا به زبان فارسیقیمت: 3500 تومانبدون نیاز...
کاشت، داشت و برداشت بادام

کاشت، داشت و برداشت بادام

كاملترين مجموعه آموزشی كاشت، داشت و برداشت بادامکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومانقابل اجرا و استفاده در کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی...
آموزش برداشت و فرآوري زیتون

آموزش برداشت و فرآوري زیتون

آموزش برداشت و فرآوري زيتون (زيتون شور)قیمت: 5200 تومان آموزش برداشت و فرآوري زيتون (زيتون شور)شامل 1 سي دي آموزش تصويريبه زبان فارسی قابل نمایش در...
آموزش کاشت خرما و زردآلو

آموزش کاشت خرما و زردآلو

آموزش کاشت خرما و زردآلوقیمت: 6000 توماننحوه کاشت، نگهداری و حفاظت از نخل خرما و زردآلو (اصول کامل باغبانی). شناخت آفات و بیماریها و نحوه...
آموزش کاشت انار

آموزش کاشت انار

آموزش کاشت انار کاملترین نرم افزار آموزشی کاشت، داشت و برداشت انار کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومانقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب...
فیلم آموزشی هرس درختان زیتون

فیلم آموزشی هرس درختان زیتون

فیلم آموزشی هرس درختان زیتونکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومانقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض...
فیلم آموزشی پیوند درختان انگور

فیلم آموزشی پیوند درختان انگور

فیلم آموزشی پیوند درختان انگور کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قیمت: 3500 تومان قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در...
فیلم آموزشی نگهداری و مراقبت از درختان سیب پاکوتاه یا مالینگ مرتون

فیلم آموزشی نگهداری و مراقبت از درختان سیب پاکوتاه یا مالینگ مرتون

فیلم آموزشی نگهداری و مراقبت از درختان سیب پا کوتاه یا مالینگ مرتون کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قیمت: 3500 تومان قابل پخش در ویدئو سی...

محصولات آموزشی مربوط به باغبانی - درختکاری با امکان خرید پستی

فيلم آموزشي تکنیک‌های پیوند زنی + پیوندزنی درختان گردو(2 عدد سی دی)

فيلم آموزشي تکنیک‌های پیوند زنی + پیوندزنی درختان گردو(2 عدد سی دی)

فيلم آموزشي تکنیک‌های پیوند زنی + پیوندزنی درختان گردو(2 عدد سی دی)کاملا به زبان فارسی 2 عدد سی دیقیمت: 4000 تومانقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و...
فيلم آموزش عملي هرس درختان

فيلم آموزش عملي هرس درختان

فيلم آموزش عملي هرس درختانقیمت: 9000 تومانفيلم آموزشي هرس درختان ميوه شامل آموزش نحوه انجام هرس درختان ميوه به شكل صحيح و اصولي و بصورت كاملا عملي بهمراه...
فیلم آموزشی کاشت درختان مثمر در اراضی شیب دار و کم بازده با استفاده از سامانه های آبگیر و سوپر جاذب ها

فیلم آموزشی کاشت درختان مثمر در اراضی شیب دار و کم بازده با استفاده از سامانه های آبگیر و سوپر جاذب ها

فیلم آموزشی کاشت درختان مثمر در اراضی شیب دار و کم بازده با استفاده از سامانه های آبگیر و سوپر جاذب هاکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومانقابل...
نرم افزار آموزشی درختکاری به همراه فیلم آموزشی نهال کاری

نرم افزار آموزشی درختکاری به همراه فیلم آموزشی نهال کاری

نرم افزار آموزشی درختکاری به همراه فیلم آموزشی نهال کاری کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقیمت: 3500 تومانقابل اجرا و استفاده در کامپیوتر و لپ تاپ اين...
فیلم آموزشی صنوبر کاری – زراعت چوب

فیلم آموزشی صنوبر کاری – زراعت چوب

فیلم آموزشی صنوبر کاری – زراعت چوب کاملا به زبان فارسی 1 عدد دی وی دی قابل پخش در دی وی دی پلیر، کامپیوتر و لپ تاپ قیمت: 4000 تومان دارای گارانتی تعویض...

در سایت جستجو کنید

محصولات پرفروش در تمامی زمینه ها

مجموعه فیلم و نرم افزار
مجموعه فیلم ونرم افزار علوم دامی
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-گلکاری
مجموعه فیلم و نرم افزار گلخانه
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-میوه کاری
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-سبزیکاری
مجموعه فیلم و نرم افزار دارویی
مجموعه فیلم و نرم افزار آبیاری
مجموعه فیلم و نرم افزار علوم گیاه پزشکی
مجموعه فیلم و نرم افزار علوم زراعی
مجموعه فیلم و نرم افزار ادوات
مجموعه فیلم و نرم افزار هیدروپونیک
مجموعه فیلم و نرم افزار آبزی پروری
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-درختکاری
بنر
بنر

عضویت - ورود کاربران

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از جدیدترین مطالب و تغییرات سایت خود آگاه میشوید.