در حال بارگذاری صفحه لطفا صبر کنید ....

مطالب پر بازدید از بخش های مختلف

بخش گیاهان دارویی
بخش مطالب ماشین آلات کشاورزی
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر
بنر

 

برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید.

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

مجموعه پاورپوینت آماده رشته کشاورزی

آموزش پرورش گل گلخانه ای

آشنایی با پرورش گل گلخانه ای

کاشت زعفران, آموزش کاشت زعفران

کاملترین مجموعه کاشت زعفران

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

جامع ترین و کاملترین آموزش آبیاری تحت فشار و قطره ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش پرورش خیار گلخانه ای

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت گوجه

آموزش کاشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

نرم افزار آموزشی نکات فنی پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی

پرورش و نگهداری گل و گیاهان زینتی



کلیاتی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت

آزمایشگاه فیزیولوژی پس از برداشت را بصورت فایل پی دی اف (PDF) می توانید از لینک زیر دانلود کنید.

دانلود

کلیاتی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت

مقدمه

فیزیولوژی پس از برداشت عبارت است از تمامی کارهایی که از زمان برداشت تا رسیدن به دست مشتری انجام می‌گیرد.

در فیزیولوژی پس از برداشت دو مقوله فیزیولوژی و تکنولوژی حائز اهمیت می‌باشند. علمی است کاربردی و با محصولات فسادپذیر (چون محصول هنوز زنده است) و برداشت محصول (زمان و نحوه برداشت و استانداردهای بلوغ) سرو کار دارد. عوامل قبل از برداشت بسیار مهم است به‌نحوی که می‌بایست، حداکثر کیفیت محصول را در حدی که موقع برداشت دارد حفظ کرد. سالانه حدود ۵۰-۵% محصول برداشت شده در اثر رعایت نکردن اصول از بین می‌رود. این مقدار در کشورهای توسعه یافته و پیشرفته در حدود ۲۵-۵% و کشورهای در حال توسعه ۵۰-۲۰% می‌باشد. در کشور آمریکا ضایعات در مرحله خرده فروشی و مصرفی اتفاق می‌افتد.

اهداف مدیریتی فیزیولوژی پس از برداشت

ادامه مطلب...

محصولات کشاورزی ضامن سلامتی انسان

محصولات کشاورزی ضامن سلامتی انسان

در تغذیه انسان، غذا باید نخست از نظر کمّی بتواند احتیاجات بدن از نظر کالری در ارتباط با فعالیت بدنی را برطرف نموده و موجب رفع خستگی شود. دوم از نظر کیفی متعادل باشد؛ بدین معنی که مقادیر کافی از پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و غیره را، که بدن ممکن است در اثر کمبود هر یک از آن‌ها مبتلا به سوءتغذیه شود، تأمین کند. میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله مهم‌ترین محصولات باغی و گروه مهمی از مواد غذایی هستند که نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت انسان یعنی رسیدن به هر دو هدف فوق ایفا می‌کنند. اهمیت یک سبزی یا میوه بستگی به ترکیبات ویژه موجود در آن دارد.

ادامه مطلب...

ضایعات پس از برداشت محصولات کشاورزی

ضایعات پس از برداشت محصولات کشاورزی

با توجه به ارزش غذایی میوه‌ها و سبزی‌ها، نگهداری و حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری این محصولات از اهمیت فراوانی برخوردار است، که به‌طور عمده با وضعیت بازار فروش ارتباط دارد. بنابراین، برای افزایش سود بازاری، حفظ کیفیت محصولات ضروری می‌نماید. هم‌چنین، تأمین تقاضای مصرف کننده برای انواع سبزی‌ها و میوه‌ها در طول سال تنها از طریق انبارداری طولانی مدت محصولات میسر می‌باشد.

بخشی از محصولات کشاورزی تولید شده قبل از این‌که به‌دست مشتری برسد، به‌صورت ضایعات دور ریخته می‌شود. به‌طورکلی، در فاصله زمانی بین برداشت تا مصرف فرآورده‌های باغبانی، کیفیت محصول تا حد زیادی تحت تأثیر قرار می‌گیرد. تلفات پس از برداشت به دو گروه اصلی تقسیم می‌شوند: گروه اول شامل تلفات فیزیکی است که در اثر آسیب‌های ساختاری یا فساد میکروبی ایجاد شده و فرآورده را به مرحله‌ای از نابودی می‌رساند که جهت ارائه برای مصرف تازه‌خوری یا فرآوری قابل پذیرش نباشد.

ادامه مطلب...

کالری (هیدرات‌های کربن)

کالری (هیدرات‌های کربن)

میانگین نیاز انسان به کالری، بسته به نوع آب و هوا و عوامل مختلف دیگر، بین ۲۳۰۰ تا ۲۶۰۰ کیلوکالری در روز برآورد شده است. ارزش کالری میوه‌ها و سبزی‌های تازه بین ۵ تا ۱۹۴ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم می‌باشد، در صورتی‌که محصولات دیگر دارای کالری بیشتری هستند.

ادامه مطلب...

پروتئین‌ها

پروتئین‌ها

میزان مصرف مطلوب پروتئین‌ها در یک رژیم غذایی متعادل برای هر فرد، حدود ۸۰ گرم در روز می‌باشد. به‌هر حال، کیفیت پروتئین، که عبارت است از تعادل اسیدهای آمینه اساسی موجود در آن، دارای اهمیت یکسان نسبت به مقدار مصرف آن می‌باشد.

ادامه مطلب...

ویتامین‌ها و مواد معدنی

ویتامین‌ها و مواد معدنی

تأمین ویتامین‌ها و موادمعدنی از مهم‌ترین نقش‌های میوه‌ها و سبزی‌ها در تغذیه انسان است. به‌طور قابل ملاحظه‌ای مقادیر این مواد در محصولات بستگی به گونه، رقم و شرایط رشد متفاوت می‌باشند. آب و هوا و کود روی میزان ویتامین‌ها و مواد معدنی محصول مؤثرند.

ادامه مطلب...

فیبر خام

فیبر خام

علاوه‌بر نقش تغذیه‌ای میوه‌ها و سبزی‌ها، نقش فیزیکی (ارزش جسمی) این محصولات نیز حائز اهمیت می‌باشد. با توجه به مقادیر نسبتاً بالای فیبر یا کربوهیدارت غیر قابل هضم، وجود این مواد در معده فعالیت جهاز هاضمه را شدت بخشیده و لذا موجب می‌شوند که ماهیچه‌های جهاز هاضمه به‌طور مرتب به‌کار خود ادامه داده و سالم بمانند.

ادامه مطلب...

اثرات روش‌های فرآوری و نگهداری بر ارزش غذائی میوه‌ها و سبزی‌ها

اثرات روش‌های فرآوری و نگهداری بر ارزش غذائی میوه‌ها و سبزی‌ها

به‌طورکلی، مصرف میوه‌ها و سبزی‌های فرآوری شده نسبت به مصرف تازه آن‌ها در جهان هنوز کم، ولی رو به افزایش است و بدون شک این افزایش در آینده نیز ادامه خواهد داشت. با وجود این، بررسی اثرات فرآوری روی میوه‌ها و سبزی‌ها از نظر ایجاد تغییر در میزان مواد غذائی آن‌ها دارای اهمیت ویژه‌ای است.

ادامه مطلب...

نیاز به دانش و تکنولوژی پس از برداشت

نیاز به دانش و تکنولوژی پس از برداشت

میوه‌ها و سبزی‌ها از جمله مهم‌ترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تأمین نیاز غذایی و سلامت انسان بازی می‌کنند. این گروه از محصولات کشاورزی به‌دلیل داشتن رطوبت زیاد فسادپذیر هستند و در دوره پس از برداشت بخش عمده‌ای از آن‌ها (بین ۵ تا ۵۰ درصد) از بین می‌روند. میزان این ضایعات حتی در برخی موارد تا ۸۰ درصد نیز می‌رسد.

ادامه مطلب...

فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده

فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده

هدف از مطالعه فیزیولوژی پس از برداشت گلهای شاخه بریده، درک رفتار واختلالات گلهای برداشت شده است. تفاوتهای چشمگیر بین شرایط موجود در محیط رشد و امکانات انبار، فیزیولوژی گلهای شاخه بریده را شدیداً تحت تاًثیر قرار می دهد.

از این رو درک سازوکارهای بیولوژیکی که طی انبارداری فعال شده و یا از آنها جلوگیری می شود، جهت توسعه بخشیدن به استراتژی های فنی ممانعت از کاهش کیفیت ضروری است. کیفیت خارجی (ظاهر) برای مشتری از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

 

ادامه مطلب...

 


 

مطالب دیگری در مورد فیزیولوژی پس از برداشت

کلیاتی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت

کاهش ضایعات محصولات باغی در دوره پس از برداشت

برداشت، حمل و نگهداری میوه و سبزی

بیماری های انباری میوه وسبزی

رساندن مصنوعی میوه ها

فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده

 


 

مشخصات كتاب فيزيولوژي پس از برداشت
عنوان: فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده
تاليف: بهزاد ادريسي
عضو هيات علمي مركز ملي تحقيقات گل و گياهان زينتي
ناشر: پيام ديگر
شابك: 9789647623322
قيمت: 7500 تومان

برای اطلاعات بیشتر بر روی عکس کتاب کلیک کنید

فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده- تاليف بهزاد ادريسي

کتاب "فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های بریده" تالیف بهزاد ادریسی، در برگیرنده جدیدترین مباحث فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، نتایج تحقیقات کاربردی و توصیه‌های فنی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده می‌باشد. این کتاب با موضوعات فرایند پیری و مرگ سلول، نقش تنظیم کننده‌های رشد در پیری، روابط آبی در گل‌های بریده، نقش عوامل قبل از برداشت، نقش عوامل پس از برداشت، نکته‌های فنی نگهداری و عرضه تجاری گل‌های بریده، به عنوان اولین و تنها کتاب اختصاصی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده، راهنمای مفیدی برای دانشجویان بویژه در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، مشاوران و کارشناسان فنی مراکز تولید و عرضه گیاهان زینتی خواهد بود.

برای خرید پستی این کتاب کافیست بر روی دکمه زیر کلیک کرده و در صفحه بازشده فرمها را پر کرده ابتدا کالا را تحویل بگیرید و سپس هزینه کالا و پست را به مامور پست پرداخت کنید.

خرید کالا و پرداخت به هنگام تحویل



در سایت جستجو کنید

محصولات پرفروش در تمامی زمینه ها

مجموعه فیلم و نرم افزار
مجموعه فیلم ونرم افزار علوم دامی
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-گلکاری
مجموعه فیلم و نرم افزار گلخانه
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-میوه کاری
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-سبزیکاری
مجموعه فیلم و نرم افزار دارویی
مجموعه فیلم و نرم افزار آبیاری
مجموعه فیلم و نرم افزار علوم گیاه پزشکی
مجموعه فیلم و نرم افزار علوم زراعی
مجموعه فیلم و نرم افزار ادوات
مجموعه فیلم و نرم افزار هیدروپونیک
مجموعه فیلم و نرم افزار آبزی پروری
مجموعه فیلم و نرم افزار باغبانی-درختکاری
بنر
بنر

عضویت - ورود کاربران

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از جدیدترین مطالب و تغییرات سایت خود آگاه میشوید.