كتاب ويژه داوطلبان كنكور كارشناسي ارشد باغباني در درس گلكاري كه شامل تمام نكات بوده و به جرات بهترين و کاملترین كتاب در اين زمينه مي باشد.اين كتاب توسط آقايان سيامك محمدي چيانه و مرتضي عليزاده گردآوري و تاليف شده است. نام کتاب: گلکاری (ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم باغبانی) گردآورندگان: مهندس سیامک محمدیچیانه و مهندس مرتضی علیزاده ویراستار علمی و ادبی: مهندس مرتضی علیزاده حروف نگاری، صفحه آرایی و طرح هنری: وحید محمدی قطع: رحلی تعداد صفحات: 243 صفحهلیتوگرافی، چاپ و صحافی: سعید نوبت چاپ: دوم - آذرماه 1392 شمارگان:1000 جلد ناشر: انتشارات رسالت یعقوبی شابک:1-3-91002-600-978 قیمت: 19000 تومان |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
فهرست مطالب:
♦ فصل اول (گلکاری عمومي) |
1 |
مقدمه |
2 |
گلخانه |
2 |
ساخت گلخانه |
2 |
موقعيت مكاني |
3 |
طرح گلخانه |
3 |
مواد ساختماني |
3 |
مهمترين پارامترهاي مورد بررسي در گلخانهها |
4 |
دما |
4 |
اثر متقابل بين دما و نور |
5 |
اثر متقابل دما با فتو پريود |
5 |
سيستمهاي حرارتي در گلخانهها |
7 |
سيستمهاي سرمايشي |
8 |
تهويه |
8 |
روشهاي تهويه |
8 |
آبياري |
9 |
ازدياد نباتات |
10 |
ازدياد از طريق جنسي |
10 |
اجزاي اصلي بذر |
10 |
گروهبندي بذرها |
11 |
خفتگي بذور |
12 |
تيمارهاي لازم براي از بين بردن خفتگي بذور |
12 |
سيستمهاي كشت بذري |
13 |
كشت توپي در گلكاري |
14 |
ازدياد به روش غيرجنسي |
16 |
روشهاي مختلف ازدياد غيرجنسي |
16 |
قلمهزدن |
16 |
پيوندزدن |
17 |
خوابانيدن |
17 |
ريز ازديادي |
17 |
كوپيوند |
17 |
بسترهاي كشت |
17 |
مواد غذایی برای هیدروپونیک |
19 |
محلولدهی در هیدروپونیک |
19 |
نیازهای مدیریتی هیدروپونیک |
19 |
مزایای استفاده از هیدروپونیک |
20 |
پرورش گياهان در فضاي بسته |
20 |
محيط فضاي بسته |
20 |
نور |
20 |
دما |
20 |
رطوبت ناكافي |
21 |
كيفيت آب |
21 |
سازش با محيط رشد در گلدان |
21 |
جريان هوا |
21 |
نتيجهگيري |
21 |
نگهداري از گياهان فضاي بسته |
21 |
خريداري گياهان فضاي بسته |
21 |
كارهاي نگهداري |
22 |
نور و رشد گياه فضاي بسته |
24 |
اثر نور رشد و نمو گياه |
24 |
نورگرايي و واكنشهاي مشابه |
24 |
ميزان نور لازم براي گياهان آپارتماني |
25 |
تاثيرات نور |
25 |
شدت نور |
25 |
طول مدت روشنايي |
26 |
فتوپريوديسم |
26 |
تعيين مكان مناسب دريافت نور مطلوب براي گياهان |
27 |
نور روشن |
28 |
نور متوسط |
28 |
نور كم |
28 |
درجه حرارت و رشد گياه فضاي بسته |
31 |
نشانههاي درجه حرارت نامناسب |
31 |
درجه حرارت مورد نياز گياهان آپارتماني |
31 |
رطوبت و آبياري گياه فضاي بسته |
31 |
آبياري و رشد گياه فضاي بسته |
31 |
آبياري نباتات گلداني |
32 |
رطوبت و رشد گياه فضاي بسته |
32 |
رطوبت نسبي |
33 |
هورمونها |
33 |
اكسينها |
33 |
جيبرلينها |
33 |
سيتوكنينها |
34 |
اتيلن |
34 |
اسيد آبسيزيك |
34 |
كنترل ارتفاع |
34 |
انواع مهار كنند هاي رشد |
35 |
DIF |
36 |
ADT |
37 |
مواد شيميايي مورد استفاده به منظور تكامل گل |
37 |
چمنکاری |
39 |
اهميت چمن |
39 |
جايگاه گياهان باريك برگ در سلسله گياهي |
39 |
روشهاي تاسيس چمن. |
40 |
روش بذري |
40 |
روش نشایی |
41 |
چمن فرش (sod) |
41 |
Netting |
42 |
تولید چمن فرش روی پلاستیک (محیط بدون خاک) |
42 |
تقسيمبندي چمنها |
43 |
چمنهای فصل خنک |
43 |
Agrostis |
43 |
Festuca |
44 |
Lolium |
44 |
Poa |
45 |
چمنهای فصل گرم |
46 |
Cynodon dactylon |
47 |
Zoysia |
47 |
ردهبندي چمنها نسبت به عوامل گوناگون |
48 |
چيدن چمن |
49 |
تكرار چيدن |
49 |
پوست كنده شدن چمن (كچل شدن) (scalping) |
50 |
الگوي چيدن (Mowing pattern) |
50 |
اولين و آخرين سربرداري چمن در هر فصل رويش |
50 |
برگردانيدن بريدهها به چمن |
50 |
بريدهها و پوشال (Tathch) |
51 |
جمعآوري بريدهها |
51 |
بريدههاي بيش از حد |
51 |
آمیختههای بذری |
51 |
Sport |
51 |
Mixture |
52 |
Blend |
52 |
باز جوانسازی چمن قبلی و تعویض آن (Renovation) |
52 |
دلايل نوسازي چمن |
52 |
زمان انجام نوسازي |
52 |
رو بذر افشانی يا واكاري (Over seeding) |
53 |
استفاده از فناوری زیستی در بهبود چمنها و چمنکاری |
53 |
صادرات و واردات |
54 |
توليد يك محصول با كيفيت خوب |
54 |
توزيع و فروش |
55 |
مديريت كسب و كار و هزينهها |
56 |
روشهاي مختلف دستهبندي گياهان |
56 |
پیچها |
57 |
گلها وگیاهان گلخانهای (بر اساس احتیاجات رشد و نمویی) |
58 |
انواع گلهاي باغچهاي |
58 |
يكسالهها |
58 |
دوسالهها |
58 |
چندسالهها |
60 |
ژئوفيتهاي زينتي (گياهان سوخدار زينتي) |
61 |
ساختار اندامهاي ذخيرهاي |
61 |
سوخ (پياز) Bulb |
61 |
پياز توپر (پداژه) corms |
61 |
غده (ژوخه) Tubers |
62 |
ريزوم (نيساگ) Rhizome |
62 |
افزايش گياهان سوخدار |
62 |
سیستمهای افزایشی غیرجنسی طبیعی |
63 |
سیستمهای افزایشی غیرجنسی مصنوعی |
63 |
تهبرداری (scooping) و تهشکافی (scoring) سوخهای مادری |
63 |
قلمهزدن |
64 |
فلس جفتی یا دوقلو |
64 |
کشت بافت |
64 |
طبقهبندي گياهان سوخوار |
64 |
گلدهي گياهان سوخوار |
65 |
عوامل موثر در رشد و نمو اندام زيرزميني |
66 |
اندازه اندام زيرزميني |
66 |
تشكيل برگ |
66 |
عوامل محيطي |
66 |
پيشرس كردن سوخوارها |
68 |
مراحل كشت و كار گياهان سوخوار |
68 |
آماده كردن زمين |
68 |
عمق كاشت |
68 |
آبياري |
69 |
قيم گذاري |
69 |
مواظبت از گياهان سوخوار پس از پايان گلدهي |
69 |
جابجا كردن اندامهاي زيرزميني |
69 |
برداشت و انبار كردن اندامهاي زيرزميني |
70 |
برخي از مشكلات ويژه پرورش گياهان سوخوار |
70 |
گلهاي بريدني (گلهاي بريده) Cut flowers |
71 |
مقدمه |
71 |
عوامل موثر بر طول عمر گلهاي بريدني |
71 |
نور |
71 |
دما |
72 |
كوددهي |
72 |
آبياري |
72 |
رطوبت |
72 |
كنترل آفات و بيماري |
72 |
اتيلن، آلودگي هوا و بهداشت |
72 |
مرحله نمو گل در زمان برداشت |
73 |
زمان برداشت |
73 |
روش برداشت |
73 |
دماي پس از برداشت |
73 |
رطوبت پس از برداشت |
74 |
نور پس از برداشت |
74 |
اتيلن |
74 |
تيمارهاي پيش از فروش |
74 |
كيفيت آب |
75 |
تقسيمبندي گياهان براساس نوع كاربرد |
76 |
♦ فصل دوم (معرفي گلها) |
77 |
گل میمونی |
78 |
گل ابري |
80 |
مینای چمنی |
81 |
همیشه بهار |
82 |
گل ستارهای |
83 |
سيلن |
84 |
گل حنا |
85 |
گل گندم |
86 |
زلف عروس |
87 |
اطلسی |
88 |
جعفری |
90 |
بنفشه |
92 |
آهار |
94 |
تاجالملوك |
96 |
رعنا زيبا (گل شاد) |
98 |
گازانيا |
99 |
زباندرقفا |
100 |
نازآفتابي (خرفه زينتي) |
101 |
ميناي دائم (آستر) |
102 |
استكاني |
103 |
قرنفل |
105 |
خيري (شب بوي خيري) |
106 |
شببوی معمولی |
106 |
آلاله |
107 |
آلسترومريا (سوسن پرویی) |
108 |
اختر |
110 |
كوكب |
111 |
گل انگشتانه |
113 |
فريزيا |
114 |
گلايول |
116 |
سنبل |
119 |
زنبق |
122 |
زنبق رشتي |
123 |
سوسن |
124 |
ختمیچینی |
126 |
نرگس |
127 |
آماريليس |
129 |
آماريليس (نسرين) |
131 |
خورشيدي |
132 |
همانتوس |
133 |
مريم |
134 |
لاله |
136 |
آنتوريوم (گلدم) |
138 |
داوودي |
140 |
ميخك (میخک گلکاران) |
144 |
ليزيانتوس |
148 |
كاله شيپوري |
149 |
مگسخوار (مگسگیر) |
150 |
بگونيا |
151 |
كالاديوم |
153 |
كلرودندروم |
153 |
سيكلامن (نگونسار) |
154 |
گل كاغذي |
156 |
بنتالقنسول |
158 |
گل آويز |
162 |
گل پامچال |
163 |
سينرر |
164 |
هورتانسيا يا ادريسي |
165 |
بنفشه آفريقايي |
168 |
آزاليا (خرزهره هندي) |
170 |
رز (ورد) |
173 |
ژربرا (گلتاب) |
182 |
كاكتوسها |
185 |
♦ فصل سوم (چكيدهی كتاب گلكاري دكتر احمد خليقي و دکتر محسن کافی) |
192 |
♦ فصل چهارم (مجموعه سئوالات بخش گلکاری كنكور كارشناسي ارشد (82 تا 91) |
219 |
پیوست |
241 |
منابع |
243 |
منابع استفاده شده در تالیف این کتاب:
- امير اصلاني، ف. 1382. باغباني عملي (ترجمه). شركت انتشارات فني ايران.
- پيشبين، ا. 1384. گلكاري. آييژ، تهران.
- جبارزاده، ز.1386. جزوه گلكاري. دانشگاه اروميه.
- خليقي، ا.1382. چاپ هشتم. گلكاري (پرورش گياهان زينتي ايران). روزبهان. تهران.
- چمني، ا. 1384. جزوه گلكاري. دانشگاه اردبيل.
- حكمتي، ج.1382. گلهاي فصلي. نشر علوم كشاورزي.
- خوشخوي، م. ازدياد نباتات (ترجمه). انتشارات دانشگاه شيراز.
- شيراوند، د، رستمي، ف. 1387 .گلهاي آپارتماني و شاخه بريدني. انتشارت سروا.
- صالحي، ح. 1390. جزوه گلكاري. دانشگاه شيراز
- كافي، م. قهساره، م. 1387. گلكاري علمي و عملي (جلد اول و دوم). انتشارات مولف. اصفهان.
- محمدي، ر، قاسمي، م. 1387. اصول بهنژادي و توليد بذر در گياهان رينتي. انتشارات علمآفرين.
- مختاري، ع. 1384. اصول چمنكاري. انتشارات سازمان پاركها و فضاي سبز شهر تهران.
- مختاري، ع. 1375. باغباني گلداني (ترجمه). انتشارات سازمان پاركها و فضاي سبز شهر تهران .
- مطلقزاده، ر. 1380. جهان كاكتوسها. انتشارات فرهنگ جامع.
- نادري، ر. 1385. جزوه گلكاري. دانشكده مهندسي علوم باغباني و گياه پزشكي. دانشگاه تهران.
تصویر کامل جلد پشت و رو کتاب:
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون