فهرست مطلب

قارچ خوراکی تکمه ای یا دکمه ای ( شامپینیون )

نام علمی: Agaricusbisporus

تیره:Agaricus

 

مجموعه میسلیوم های قارچ  در تولید قارچ مایه قارچ ( به مثابه بذر ) نام دارد.

ارزش غذایی: نکته قابل این است که تعدادی از ویتامین های این گیاه مانند تیامین ( B1 )و بیوتین به هنگام پختن، خشک شدن و یا در حالت یخ زده به صورت کامل باقی می مانند.

 

در 100gr قارچ خوراکی:

  • 7 gr←  نشاسته
  • 5 gr← پروتئین
  • 3/0 gr← چربی

 

بطور خلاصه تهیه بستر قارچ طی دو مرحله انجام می گیرد:

 

  • مرحله اول: معمولا در فضای آزاد صورت می گیرد.
  • مرحله دوم: عمل تهویه و میزان رطوبت در کمپوست کنترل می شود و نیز عملی دیگری که به پاستوریزاسیون معروف است برای از بین بردن حشرات و سایر عوامل بیماریزای موجود در کمپوست انجام می گیرد.

 

از مشخصات هر دو مرحله بوجود آمدن گاز آمونیاک است که می توان با بو کردن آن را تشخیص داد و پی به پیشرفت عمل تخمیر برد.

 

مراقبت های لازم به ویژه آبیاری در مواقعی که کمپوست خشک باشد باید با پاشیدن مقدار کمی آب روی توده کمپوست صورت گیرد.

( فاز اول : تهیه کمپوست خام)

 

مهمترین اقدام در تهیه قارچ خوراکی تکمه ای  ابتدا تهیه بستر کاشت ( کمپوست ) است.

کود دامی ( کود اسبی ) پس از انجام یک پروسه تخمیر ، تبدیل به کمپوست ( بستر کاشت ) می شود.

برای انجام این عمل نیاز به آب زیادی است و این اضافه کردن آن به کود دامی تا 3 روز ادامه می یابد و در روز سوم مواد افزودنی مثل کود مرغی و سنگ گچ اضافه می شود.

 

 

( فاز دوم : پاستوریزاسیون )

 

کمپوست های خام را در تونل های مسدود وارد کرده به مدت یک هفته و با تهویه و بخارآب در دمای

°C 58 عمل پاستوریزاسیون را انجام می دهیم.

 

جعبه ها را با خاک پوششی که مواد تشکیل دهنده آن تورب، پودر سنگ و پرلیت ( برخی منابع بهترین نوع خاکپوش، خاک زراعی ضدعفونی شده ) به ارتفاع 5 سانتیمتر می پوشانند (بعضی منابع 2 – 3 cm ) تا از تبخیر آب کمپوست  ها   جلوگیری کند و CO2 میسلیوم ها را تأمین کند.

 

در سالن های پرورش پس از گذشت 20 روز اولین قارچ خوراکی ظاهر می شود.

قیمت قارچ خوراکی در اروپا در زمستان بالاترین رقم ولی در تابستان به علت عرضه قارچ های جنگلی پائین ترین سطح را دارا می باشد.

 

با توجه به اینکه قارچ برای رشد و نمو نیازی به نور ندارد بنابراین سالن های پرورش بدون پنجره بوده و با هزینه کمتری ساخته می شوند.

-

در سیستم جعبه ای  از سه سالن استفاده می شود:

سالن پاستوریزه کردن

سالن مایه کوبی

سالن پرورش قارچ

 

در اروپا از میسلیومی بنام  میسلیوم فعال  استفاده می شود که عبارت است از:

  • کمپوست پاستوریزه شده که Spawn تازه مایه کوبی شده و در درجه حرارت °C24 و رطوبت 90% نگه داری می کنند و بعد از 14 روز میسلیوم فعال آماده است.

آن را ریز کرده و با کمپوست بسترهای پرورش قارچ مخلوط نموده و بلافاصله با خاک پوششی آنرا  می پوشانند. بعد از 16 روز می توان آنرا برداشت که بعد از 14 الی 18 روز که محیط کشت از میسلیوم پوشیده شد، روی جعبه ها و استیلاژها را به ارتفاع 2 – 3 cm خاکپوش قرار می دهند.

 

کاشت

برای ازدیاد از  مایه قارچ ( اسپان – Spawn ) یا همان میسلیوم قارچ استفاده می شود

مایه قارچ را معمولا روی دانه های غلات  ( دانه های گندم ) و یا روی کود و یا ساقه های تنباکو تهیه می کنند.

 

قبل از قرار دادن  مایه قارچ در پشته ها باید میسلیوم های آن را  تحریک کرد. به همین منظور  مایه قارچ را به مدت 10 الی 12 روز در  محل نسبتا گرم قرار می دهند.

 

محل پرورش قارچ:

  • سیستم استیلاژ یا قفسه ای
  • سیستم جعبه ای ( متحرک )

در هر دو  میزان رطوبت هوا باید به حد اشباع برسد.

 


 

سیستم استیلاژ ( قفسه ای ) 2 – 3 سانتیمتر خاک روی بستر قارچ ریخته  ( خاک پاشی ) و این لایه را تا زمان که  قارچ ظاهر می شود بایدکمی مرطوب نگه داشت.

 

3- 4 هفته بعد از خاک دادن برداشت محصول شروع می شود.

طول مدت برداشت 2 – 3 ماه و هر 2 – 3 روز یکبار اقدام به جمع آوری

عمل برداشت با چاقوی تیز انجام می گیرد.

پس از برداشت قارچ گودال ایجاد شده را باید با خاک بستر پر کنید.

 

تولید قارچ صدفی

مقدمه:

اکثر قارچها از نظر نوع زندگی ساپروفیت می باشند یعنی بر روی بقایای مواد آلی رشد کرده و از این مواد جهت نمو و تولید مثل استفاده می نمایند. اکثر قارچهای صدفی دارای راندمان بیولوژیکی 100 درصد بوده و به علت دارا بودن انواع ویتامین ها

و املاح معدنی و پروتئین بالا نسبت به سایر گیاهان و همچنین میزان کالری پایین در انواع رژیم های غذایی مفید می باشند.

قارچها دارای خاصیت ضد سرطان بوده و در آزمایشگاههای مختلف اثبات گردیده که باعث توقف رشد تومورهای سرطانی می گردد و نیز به میزان زیادی در کاهش کلسترول خون موثر می باشد.

 

تهیه بستر قارچ صدفی

مواد اولیه

الف- خصوصیات کاه و کلش گندم صدفی

1- از گندم آبی باشد که دارای ساقه های ضخیم بوده تا دیرتر استحکام خود را از دست دهد.

2- مدت انبارداری آن کمتر از یکسال باشد.

3- آب نخورده باشد، زیرا سنگین شده و قیمت آن بیشتر می شود و انواع بیماریها، مخصوصا کپکها در آن رشد می نمایند و پس از بستر سازی، هیچ قارچی در آن تولید نمی شود.

4- ناخالصی نداشته باشد. مانند مدفوع حیوانات – خاک- ساقه های ضخیم علفهای هرز

5- طول ساقه های گندم جهت تولید کمپوست باید 6 تا 4 سانتیمتر باشد که با دستگاه خرد کن این عمل صورت می پذیرد.

ب- نخ و کیسه نایلونی (انتخاب اندازه یا سایز کیسه های نایلونی به نظر تولید کننده بستگی دارد)

ج- بذر یا spawn قارچ صدفی

انتخاب سویه جهت کشت نیز به نظر تولید کننده بستگی دارد. برخی سویه های قارچ صدفی در کشور ایران عبارتند از هایف زیوس- شاه صدف – صدف طلایی – فلوریدا – صدف درخت.

 

مشخصات بذر مناسب جهت تولید قارچ صدفی

بذور قارچ صدفی به صورت میسیلیوم قارچ بر روی دانه های گندم، در داخل نایلون های پلی پروپیلن به وزن 1 کیلوگرم موجود می باشد.

1- سطح بذور گندم یکدست سفید بوده و پوشیده از میسیلیوم قارچ باشد.

2- بذور یا اسپاون بوی قارچ تازه را بدهد

 

وسایل مورد نیاز جهت تولید قارچ صدفی

1- رطوبت ساز (مه پاش)

2- دماسنج ماکزیمم و مینیمم

3- سیستم حرارتی (هواساز)

4- کولر آبی

5- بشکه یا دیگ جهت پاستوریزاسیون کاه و کلش بستر کشت قارچ

6- فن جهت تهویه

7- رطوبت سنج

 

مراحل آماده سازی بستر جهت تولید قارچ صدفی

1- مرحله خیساندن کاه و کلش گندم: ابتدا کاه و کلش گندم را به مدت 12-10 ساعت در داخل یک ظرف غرقاب می نماییم تا در حد اشباع آب را جذب نماید

2- مرحله پاستوریزه کاه و کلش گندم: کاه و کلش خیس خورده را از مرحله 1 را به ارامی به کونی های 20 کیلوگرمی منتقل و در داخل بشکه یا دیگ به مدت 5/1 ساعت از زمان جوش آمدن آب، جوشانده تا پاستوریزه شده و بافت آن نیز نرم گردد تا قارچ بهتر در آن رشد نماید.

3- بذر زنی:  کاه و کلش اماده شده از مرحله دوم را از دیگ یا بشکه خارج نموده و در سالنی تمیز و ضدعفونی شده آویزان می کنیم تا میزان رطوبت ن به 75 درصد برسد که به طور تجربی این میزان رطوبت را با فشار دادن یک مشت کاه و کلش مشخص می نماییم به نحوی که در اثر فشار دست، از کاه و کلش چند قطره آب خارج گردد.

طول مدت این مرحله (مرحله 3) به شرایط اقلیمی محل تولید بستگی دارد. سپس به میزان 5 تا 2 درصد وزن بستر به آن بذر اضافه می نماییم. به طور مثال برای کیسه حاوی مواد بستری به ظرفیت 6 کیلوگرم 2درصد وزن بذر زنی انجام می دهیم . میزان بذر مصرفی 120 گرم خواهد بود.

 

روش کاشت

1- مخلوط کردن: میزان بذری که از قبل توزین و وزن شده است را با کاه و کلش پاستوریزه مخلوط نموده و  اخل کیسه های نایلونی با فشار به طوریکه هوای آن خارج گردد پر می نماییم.

2- لایه ای: ته کیسه های نایلونی را یک لایه بذر ریخته و سپس به ضخامت 10 سانتیمتر کاه و کلش را با فشار روی ان قرار داده و مجددا بذر ریخته و یک لایه 15 سانتینتر کاه و کلش ریخته و فشار می دهیم، اینکار بسته به سایز کیسه مصرفی انقدر ادامه می یابد تا کیسه پروتئین‌ها شود و در نهایت روی لایه اخر کاه و کلش یک لایه بذر ریخته و هوای انرا با فشار تخلیه نموده و سر کیسه را با نخ نایلونی می بندیم.

 

مرحله حمل بسترهای کشت شده به داخل سالن تولید:

کیسه های مرحله قبل را به داخل سالن تولید حمل کرده و از داربستهای آماده شده در سالن آویزان نموده و یه کیسه ها را با پاقوی تیز (این چاقو باید توسط الکل ضدعفونی شده باشد) یک شکاف کوچک داده تا اگر رطوبت بستر بیش از 75 درصد بود در اثر نیروی جاذبه زمین رطوبت اضافی از بستر خارج گردد. پس از سه روز در روی کیسه حاوی بستر برشهایی به جهت تهویه و بارهی ایجاد می کنیم.

 


 

مراحل زندگی و تولید قارچ در داخل سالن تولید و شرایط سالن تولید

1- مرحله رویشی ( رشد میسیلیوم در داخل بستر): این مرحله در شرایط ایده ال زیر 14 روز طول می کشد.

الف- رطوبت 90-85 درصد

ب- دمای سالن 25-23 درجه سانتیگراد

ج- میزان CO2 3-2 درصد که این میزان خود محرکی خواهد بود جهت رشد میسیلیوم قارچ در بستر

د- نور که در این مرحله رشد قارچ هیچ احتیاجی به نور ندارد و سالن اگر تاریک باشد مشکلی ایجاد نخواهد کرد

 

2- مرحله زایشی

پس از 14 روز با شرایط ایده ال ذکر گردیده مواد بستری دورن کیسه ها سفید شده که این سفیدی همان میسیلیوم های گسترش یافته می باشد. در این مرحله جهت تولید قارچ اعمال زیر را انجام می دهیمک

الف- شوک دمایی: دمای سالن تولید را از 25-23 درجه سانتیگراد به 18-15 درجه رسانیده و تا آخر تولید که سه پین خواهیم داشت در این دما نگهداری می کنیم.

ب- به بسترها نور غیرمستقیم تابانیده یا تحریک شده و شروع به تولید پین نمایند که اولین اندام در شروع مرحله زایشی می باشند، در این مرحله اگر نور وجود نداشته باشد هیچ تولیدی نخواهیم داشت.

ج- تهویه انجام داده و میزان CO2 را به زیر 1 درصد می رسانیم، اگر میزان  CO2 بیش از 1 درصد باشد، قارچهای تولیدی به شکل قیف دهان گشاد یا پایه بلند در می آیند.

د- رطوبت داخل سالن را حدود 5 درصد کاهش داده و به 85-80 درصد می رسانیم.

 

با انجام اعمال گفته شده پس از 3 تا 2 روز پینهای قارچ تولید می شود و باید در نقاطی از سطح نستر که پین زده، نایلون را بادقت به صورت بیضی یا صلیبی برش زده تا قارچ بتئاند رشد کامل کرده و بعد از 10 -7 روز پین اول را برداشت نماییم، باید دقت نمایید قبل از برداشت به مدت 2 ساعت رطوبت سالن تولیدی را 15-10درصد کاهش داده تا قارچهای تولیدی هم سفیدتر شوند و هم مدت انبارداری آنها افزایش یابد.

 

هر 10-7 روز یکبار برداشت داریم و در هر دوره کشت سه برداشت انجام داده، سپس بسترها را از سالن خارج نموده و سالن را جهت کشت جدید ضدعفونی می نماییم. از هر کیسه 6 کیلوگرم به طور متوسط دو ونیم تا سه کیلوگرم (3-5/2) قارچ برداشت می گردد این بدان معنی است که از 1 کیلوگرم کاه خشک حدود 700 گرم قارچ استحصال می گردد.

 

نکته: برش را با چاقوی تیز ضدعفونی شده در نقاطی از کیسه نایلونی بزنید، که میسیلیوم قارچ آن نقطه را کاملا سفید کرده است.

قبل از عمل برش محل برش را با پنبه آغشته بع الکل ضدعفونی کنید.

برش را می توان به صورت ضربدر یا اریب به طول 2 سانت انجام داد. در هر کیسه چهار ستون برش ایجاد می گردد و در هر ستون حداکثر 10 برش. بعدا می توان تعداد برشها را جهت خروج اندامهای زایشی قارچ افزایش داد.

 

ضدعفونی قارچ

در کارگاههای مجهز توسط بخار آب عمل ضدعفونی انجام می گیرد، دمای سالن را توسط بخار آب به 72 درجه سانتیگراد رسانیده و به مدت 12 ساعت دمای سالن را در این درجه نگهداری می نماییم.

 

ضدعفونی توسط مواد شیمیایی مانند سم تدخین به نام فرمالین:

20 لیتر فرمالین را توسط المنت برقی داخل ظرف اهنی، در هر سالن تدخین نموده و به مدت 48 ساعت یا دو روز گاز حاصله را در داخل سالن نگهداشته و سپس تهویه می نماییم.

 

بسته بندی و نگهداری قارچ پس از برداشت:

بعد از برداشت قارچها را بدون شستشو در ظرفهای پلی اتلینی 200 تا 500 گرمی با پوشش سلفون بسته بندی نموده و در دمای 5 تا 4 درجه سانتیگراد تا زمان ارال به بازار مصرف نگهداری می نماییم در این دما می توان قارچها را حداکثر به مدت 3 روز به صورت سفید و تازه نگهداری نمود.

 

مشخصات سازه و تجهیزات سالن تولید:

برای شروع تولید از این نوع قارچ اقتصادی تر آن است که حداقل 4 سالن 100 مترمربعی با کف بندی سیمانی ایجاد نمود چرا که در این مساحت کنترل شرایط محیطی برای تولید راحت تر صورت می گیرد.

1- سازه: الف- گلخانه ای با پوشش پلی اتیلنی به ضخامت حداقل 200 میکرون + پشم شیشه + پلی اتیلنی (حداقل 200میکرون)

ب: ساختمانی از جنس آجر و سیمان با پوشش سیمانی دیوار داخل سالن

2- به علت اینکه قارچ صدفی بعد از پنجه دوانی میسیلیوم برای تولید پین احتیاج به نور کمی دارد (حدود 2000 لوکس در هر 100 متر مربع) می یابد در سالن اقدام به تعبیه پنجره نمود که در صورت تابش نور مستقیم خورشید باید شیشه مات گردد یا در غیر این صورت به ازای هر سالن 4 تا 5 عدد لامپ فلورسانت (مهتابی + آفتابی) در نظر گرفت. باید توجه داشت که پس از بذر زنی تا 10 روز اول کاشت احتیاجی به نور نمی باشد ولی بعد از این مدت باید در طی روز سالن را روشن و شبها تاریک نگاه داشت.

3- به ازای هر 100 مترمربع از سالن احتیاج به یک پنجره جهت نصب فن با قدرت 1400 دور در دقیقه می باشد تا در هنگام پین زنی عمل تهویه سالن را به طور روزانه در مدت چند دقیقه انجام دهد.

4- در صورت استفاده از سازه گلخانه ای در ارتفاع شروع قوس سقف باید اقدام بهدایجاد سقفی کاذب از جنس گونی نمود تا رطوبت ساز در فضای ما بین گونب و سقف گلخانه رطوبت را تزریق کند اینکار باعث می گردد تا ضمن افزایش رطوبت نسبی سالن تولید از لزج شدن و افت کیفیت محصول جلوگیری شود.

 

مزایای تولید قارچ خوراکی:

1- تولید پروتئین خوراکی از ضایعات کشاورزی مانند کاه و کلش

2- مصرف آب کمتر در مقایسه با تولید محصولات کشاورزی

3- امکان تولید در تمام فصول سال

4- سودآوری بالا

5- استفاده از واحد حجم به جای واحد سطح

6- اشتغال زایی بالا

7- استفاده از زمینهای غیر کشاورزی در تولید این محصول

8- سرماگذاری اندک نسبت سایر تولیدات کشاورزی

محصولات آموزشی مربوط به باغبانی - سبزیکاری

نرم افزار آموزشی کاشت و پرورش خیار گلخانه ای, کشت خیار, کاشت خیار, خیار گلخانه ای, ارقام خیار, دوره های کاشت خیار, آفات خیار, بیماریهای خیار, تاثیر عناصر مختلف بر خیار, آبیاری خیار, زمان کاشت خیار, هرس خیار, مبارزه با علف های هرز خیار, هدایت بوته های خیار, نور مناسب برای خیار, دمای مناسب برای خیار, امکانات گلخانه

نرم افزار آموزشی کاشت و پرورش خیار گلخانه ای

نرم افزار آموزشی کاشت و پرورش خیار گلخانه ایکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دی بدون نیاز به نصب با کارکردی بسیار راحت (دارای آتوران)قابل اجرا و استفاده… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
نرم افزار آموزشی احداث گلخانه و کاشت خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای, چگونگی احداث گلخانه, چگونگی کاشت خیار, چگونگی کاشت گوجه فرنگی گلخانه ای, گلخانه خیار, گلخانه گوجه فرنگی, شرایط لازم, نور, دما, خاک, بیماریها, آفات, تجهیزات

نرم افزار آموزشی احداث گلخانه، کاشت خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای

نرم افزار آموزشی احداث گلخانه، کاشت خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپبا نصب و کارکرد ساده و… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کاشت فلفل, کاشت فلفل رنگی, کاشت فلفل گلخانه ای, کاشت فلفل رنگی گلخانه ای, کشت فلفل, کشت فلفل رنگی, کشت فلفل گلخانه ای, کشت فلفل رنگی گلخانه ای

فیلم آموزشی کاشت فلفل رنگی در گلخانه

فیلم آموزشی کاشت فلفل رنگی در گلخانه کاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کشت زعفران, کاشت زعفران,آموزش کشت زعفران, آموزش کاشت زعفران, فیلم آموزش کاشت زعفران, فرآوری زعفران , گونه های زعفران, نحوه آبیاری زعفران, کنترل علف های هرز زعفران, کودها و تغذیه گیاهی زعفران, شناخت آفات زعفران, مبارزه با آفات زعفران, شناخت بیماری های زعفران, محلول پاشی زعفران, برداشت زعفران, مراحل بعد از برداشت زعفران

جامع ترین آموزش کشت زعفران و مجموعه فیلم آموزشی پرورش و کاشت زعفران

جامع ترین آموزش کشت زعفران جامع ترین و کاملترین مجموعه آموزشی کشت زعفران ۱ عدد دی وی دی ( اورجینال ) کاملا به زبان فارسی قابل اجرا در کامپیوتر و لپ… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
راهنمای زراعت سیب زمینی

راهنمای زراعت سیب زمینی

راهنمای زراعت سیب زمینی 1 عدد دی وی دی ( اورجینال ) دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در دی وی دیتوضيحات بيشتر :دی وی دی آموزشی: راهنمای… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کاشت سیب زمینی, کشت سیب زمینی, آبیاری سیب زمینی, آفات سیب زمینی, کوددهی سیب زمینی, بیماری های سیب زمینی, برداشت سیب زمینی, مینی تیوبر سیب زمینی, بید سیب زمینی, سوسک کلرادو, کرم مفتولی سیب زمینی, کنه سیب زمینی

آموزش کاشت سیب زمینی

آموزش کاشت سیب زمینی کاملا به زبان فارسی1 عدد دی وی دی ( اورجینال )قابل اجرا در کامپیوتر و لپ تاپ بدون نیاز به نصب و اجرا به صورت آتوران سریع و راحت… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فیلم آموزشی پرورش خیار گلخانه ای, کشت خیار, کاشت خیار, خیار گلخانه ای, ارقام خیار, دوره های کاشت خیار, آفات خیار, بیماریهای خیار، تاثیر عناصر مختلف بر خیار

فیلم آموزش پرورش خیار گلخانه ای

فیلم آموزشی پرورش خیار گلخانه ایکاملترین مجموعه تصویری کاشت، داشت و برداشت خیار گلخانه ای در 2 سی دی تصویری بهمراه شناخت بیماریها و مقابله با… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
خربزه, کاشت خربزه, کشت خربزه, جالیزکاری, کاشت خربزه با ورقه های پلاستیک, کاشت خربزه با کمترین آب, فیلم کاشت خربزه, فیلم کشت خربزه

آموزش کاشت خربزه

فیلم آموزشی کشت خربزه کاملا به زبان فارسی 1 عدد سی دی قابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپ دارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی در سی… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فیلم آموزشی کشت گوجه در گلخانه, کشت گوجه, کاشت گوجه فرنگی, گوجه فرنگی گلخانه ای, ارقام گوجه فرنگی, دوره های کاشت گوجه فرنگی, آفات گوجه فرنگی, بیماریهای گوجه فرنگی

فیلم آموزشی کاشت گوجه در گلخانه

فیلم آموزشی کشت گوجه در گلخانهکاملا به زبان فارسی1 عدد سی دیقابل پخش در ویدئو سی دی، کامپیوتر و لپ تاپدارای گارانتی تعویض در صورت وجود هر نوع خرابی… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
پرورش قارچ خوراکی, کاشت قارچ خوراکی, کشت قارچ خوراکی, پرورش قارچ دکمه ای, کاشت قارچ دکمه ای, کشت قارچ دکمه ای, پرورش قارچ صدفی, کاشت قارچ صدفی, کشت قارچ صدفی, تهیه اسپان, تهیه کمپوست, تهیه بستر کاشت قارچ, خاک پوششی کشت قارچ, بسته بندی قارچ, فرآورده های قارچ

آموزش پرورش قارچ خوراکی و کشت قارچ دکمه ای و صدفی

آموزش پرورش قارچ خوراکی و کشت قارچ دکمه ای و صدفی 1 عدد دی وی دی کاملا به زبان فارسی بدون نیاز به نصب ( اجرا بصورت آتوران) قابل اجرا در کامپیوتر و لپ… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.

تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو فیسالیس مریم گلی دارویی سنبل الطیب اروپایی گاوزبان ایرانی
آویشن باغی
اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو
فیسالیس
مریم گلی سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
کلیپ های شرکت زرین گیاه

شمعدانی معطر

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه و انوع گیاه دارویی بصورت ریشه لخت، کیسه ای و گلدانی
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

کلیپ های شرکت زرین گیاه

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا

با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
آویشن باغی
اسطوخودوس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
اسطوخودوس
بادرنجبویه, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
بادرنجبویه
به لیمو, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
به لیمو
فیسالیس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
فیسالیس
مریم گلی دارویی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
مریم گلی دارویی
سنبل الطیب,نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

قیمت (تومان)

1

اسطوخودوس

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

قیمتهای به روز و روزانه در خود سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه وجود دارد. لطفاً برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید

2

گل راعی

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

3

بادرنجبویه

بذر

Balm

Melissa officinalis

4

زوفا

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

5

شیشا

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

6

مریم گلی

بذر

sage

Salvia officinalis

7

آویشن باغی

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

8

سرخارگل

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

9

آرتیشو

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

10

خار مریم

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

11

سنبل الطیب

بذر

valerian

Valeriana officinalis

12

گاو زبان ایرانی

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

13

به لیمو

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

14

ریزوم نعناع فلفلی

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

 

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.