فهرست مطلب

 

در مدت رساندن كنترل كيفيت بايد بطور منظم انجام شود و درباره فساد قارچي نيز توجه بيشتري بعمل آيد.(2)

8- تأثير عوامل گوناگون در رساندن ميوه پس از نگهداري در سردخانه

8-1 ـ تأثير وضعيت فيزيولوژيكي ميوه

وضعيت فيزيولوژيكي ميوه پس از نگهداري در سردخانه (يا پس از برداشت اگر رساندن در اين هنگام انجام شود )روي رسيدن ميوه در دماي رساندن اثر مي‏گذارد . بنابراين براي شمار بسياري از ميوه‏ها (مانند سيب , گلابي , هلو ) اگر خيلي نارس چيده شوند (رشد ناكافي و سختي بيش از اندازه ) اغلب درست و كامل نمي‏رسند . نارس چيدن ميوه‏ها در بسياري از موارد از رساندن صحيح آنها جلوگيري مي‏كند . برخي از بيماريهاي فيزيولوژيكي كه در دوره نگهداري نمايان نيستند پس از نگهداري ممكن است هنگام رساندن ميوه آشكار شوند مانند قهوه‏اي شدن داخل سيبها و گلابيها , چروك شدن ميوه (2).

8-2 تأثير دماي نگهداري

شمار بسياري از ميوه‏ها كه در دوره نگهداري در معرض دماي خيلي پايين قرار مي‏گيرند و يا به مدت طولاني در دمايي نگهداري مي‏شوند كه براي ميوه قابل تحمل است ممكن است هنگامي كه از سردخانه بيرون مي‏آيند دچار رسيدن ناقص شوند , افزون بر اين , مدت نگهداري در اتاق رساندن نيز فساد قارچي , باكتريايي و فيزيولوژيكي را تشديد مي‏كند .(2)

8-3 تأثير رطوبت نسبي در طي نگهداري در سردخانه

رطوبت نسبي بالا در محل نگهداري در برخي ميوه‏ها مانند سيب و گلابي ممكن است موجب شود كه عطر ميوه به حد كمال نرسد .(2)

8- 4تأثير كيفيت ميوه

ميوه‏هايي كه بعد از نگهداري در سردخانه رسانده مي‏شوند بايد سالم بوده و در آنها آثار له‏شدگي , ضربه , حمله قارچ و يا شروع فساد فيزيولوژيكي ديده نشود(2 )

9 - شرایط رساندن میوه های موز اووکادو و گوجه فرنگی

9-1موز

9-1-1گرمادهی به موز ها

گرمادهی به موزها برای رسیدن به درجه حرارت مورد نظر در دو مرحله و به شرح زیر می باشد:

9-1-1-1 گرما دهی اولیه

زمانیکه درجه حرارت محیط خارج بالای 12 درجه سانتی گراد باشد، قبل از آنکه موزها در اتاق رسانیدن قرار گیرند گرمادهی بطور طبیعی انجام شده است.دامنه گرمادهی بستگی به درجه حرارت محیط، مدت زمان و شرایط حمل و نقل دارد. موقعیکه درجه حرارت محیط خارجی کمتر از 12 درجه سانتی گراد باشد، لازم است جهت جلوگیری از فشار

ناشی از سرمازدگی در موزها، در طول مدت حمل و نقل با دادن گرمای مصنوعی درجه حرارت به بیش از 12 درجه سانتی گراد برسد.(3)

9-1-1-2 گرمادهی تکمیلی

در اتاق رسانیدن گرمادهی تکمیلی به نحوی انجام می شود که بافتهای خوراکی میوه به دمای تثبیت شده برای رسیدن (معمولاً 18-16 درجه سانتی گراد) برسد. این گرمادهی تدریجی در یک محیط مرطوب با ایجاد جریان هوا در یک مسیر بسته به منظور رساندن دما به درجه حرارت رسیدن و یکنواخت سازی هوای داخل بسته های موز انجام می شود. رطوبت باید در حدود 95 درصد باقی بماند.(در تجهیزات ساده بوسیله پاشیدن آب روی زمین و دیوارها و در صورت وجود تجهیزات پیشرفته با استفاده از رطوبت سازها یا اتومایزرها رطوبت کنترل می شود).

مدت زمان گرمادهی (معمولاً 24-12 ساعت) بستگی به انتخاب درجه حرارت و طول دوره رسیدن دارد. موقعیکه موزها در معرض هوای سرد قرار گرفته اند باید حرارت بتدریج افزایش یابد.(3)

9-1-2رسیدن واقعی

9-1-2-1 اولین مرحله رسیدن

در انتهای مرحله گرمادهی، رسیدن موزها عموماً به دنبال یک دوره که بر حسب حالت آنها متغیر است شروع می شود. شروع رسیدن با افزایش در شدت تنفس موزها مشخص می شود.در بیشترین میزان فاز بحرانی در دمای 18 درجه سلسیوس بیشینه شدت تنفس عبارتست از تولید 100 میلی گرم دی اکسید کربن به ازای یک کیلوگرم محصول درهر ساعت که چهار برابر مقدار تولید شده توسط موز سبز در شرایط هوای مناسب است و همراه با تولید گرمای قابل ملاحظه ای خواهد بود. در این مرحله میزان اکسیژن موجود در هوا کاهش و دی اکسید کربن موجود در آن افزایش می یابد. بنابراین در اتاق رسانیدن باید اکسیژن کافی وجود داشته باشد تا فرایند رسانیدن به تدریج کند نشود.رطوبت باید در حدود 95 درصد نگهداری شود و عمل تهویه صورت بگیرد تا تبادل حرارتی بیشتری انجام بپذیرد. عملیات رسیدن توسط گاز اتیلن که از مواد فرار حاصل گردیده شروع می شود.(3)

9-1-2-2 دومین مرحله رسیدن

پس از رسیدن کامل میوه، شدت تنفس آن کاهش پیدا می کند. رنگ پوست میوه که در اولین مرحله رسیدن تغییر جزئی پیدا کرده است (از سبز به سبز متمایل به زرد) بطور فزاینده ای زرد رنگ میشود که با تسریع در کاهش مقدار پیگمانهای کلروفیلی و آشکار شدن پیگمانهای گزانتوفیلی همراه است.در طی این مرحله بوی خوش میوه افزایش پیدا می کند. تهویه هوای اتاق رسانیدن باید ادامه پیدا کند و درجه حرارت آن به آرامی کاهش یابد. در صورتیکه برای تنظیم رطوبت تجهیزاتی فراهم شده باشد، رطوبت باید تا حدود 80 % پایین آورده شود.(3)

9-1-3تنظیم عملیات :

9-1-3-1رسانیدن ممکن است از8-4روز بسته به روشی که اعمال می شودبه طول بیانجامد این

مدت زمان برحسب عوامل زیر متغیر است:

9-1-3-1-1 میزان رسیدن موزها

9-1-3-1-2وضعیت فیزیولوژیکی و سلامت میوه (عدم وجود صدمات ناشی از بیماریهای قارچی در

انتهای بالشتک ها، ساقه، پوست و غیره)

9-1-3-1-3 تقاضای بازار

9-1-3-2 انواع رسانیدن

رسانیدن سریع : در دوره 4 روزه(جدول 1)

رسانیدن معمولی : در دوره 6-5 روزه(جدول 2)

رسانیدن کند : در دوره 8 روزه (در موارد خاص)(3)(جدول 3)

(شکل شماره 3)

نکات ضروری

- رساندن موز باید در اتاق مجهز به دستگاه گرم کننده و تولید رطوبت انجام شود.

- داخل گرمخانه را نباید در طی رسیدن موز تهویه کرد .

- موز ها را قبل از قرار دادن در گرمخانه باید در داخل کارتن های مشبک طوری به روی هم قرار داد تا هوا به اسانی از سوراخ های کارتن به درون نفوذ کند

- همچنین موز ها را می توان به صورت فله ای روی جوی های مشبک قرار داد و یا خوشه های موز در طبقات فاصله دار طولی  اویزان شود تا به آسانی در تمام جهات آن جریان یابد

- هوای محل نگهداری موز ها باید به وسیله ونتیلاتور جریان یابد و سرعت هوای داخل انبار باید به کمک یک هواسنج اندازه گیری گردد. به طوریکه سرعت هوا نباید کمتر ازm/s 10 باشد .(2)

 

9-1-4استفاده از گاز اتیلن :

چنانچه هدف رسیدن موز به طور سریع باشد می توان انرا به مدت 24-12ساعت در گرمخانه حاوی گاز اتیلن به مقدار 1000/1 و درجه حرارت C ْْ 18 درجه با رطوبت نسبی 90-85 % نگهداری نمود.

اما نکته ی مهم اینجاست  که اتیلن باید موقعی مورد استفاده قرار گیرد که موزها در مراحل متفاوتی از رسیدن قرار دارند، یا هنگامیکه در طول دوره ترابری تحت تاثیر هوای خیلی سرد یا از دست دادن آب خیلی زیاد قرار گرفته باشند. اتیلن وارد شده به اتاق رسانیدن در داخل بافت خوراکی موز نفوذ کرده و زمانیکه تراکم این گاز به بالاتر از حد مشخص شده بحرانی برسد باعث شروع فرایند رسیدن می گردد.

 

کتاب فیزیولوژی پس از برداشت گل های بریده

مشخصات كتاب فيزيولوژي پس از برداشت گلهای بریده
عنوان: فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده
تاليف: بهزاد ادريسي
عضو هيات علمي مركز ملي تحقيقات گل و گياهان زينتي
ناشر: پيام ديگر
شابك: 9789647623322
قيمت: 7500 تومان
فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده- تاليف بهزاد ادريسي

کتاب "فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های بریده" تالیف بهزاد ادریسی، در برگیرنده جدیدترین مباحث فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی، نتایج تحقیقات کاربردی و توصیه‌های فنی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده می‌باشد. این کتاب با موضوعات فرایند پیری و مرگ سلول، نقش تنظیم کننده‌های رشد در پیری، روابط آبی در گل‌های بریده، نقش عوامل قبل از برداشت، نقش عوامل پس از برداشت، نکته‌های فنی نگهداری و عرضه تجاری گل‌های بریده، به عنوان اولین و تنها کتاب اختصاصی در مورد فیزیولوژی پس از برداشت گل‌های شاخه بریده، راهنمای مفیدی برای دانشجویان بویژه در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، مشاوران و کارشناسان فنی مراکز تولید و عرضه گیاهان زینتی خواهد بود.

این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون

خرید محصول از فروشگاه اینترنتی گل و گیاه

فهرست مطالب این کتاب به شکل زیر می باشد:

فصل اول : فرايند پيري و مرگ سلول

تغييرات مرتبط با پيري گل

1 - تغييرات فرا ساختماني

2 - تغييرات بيوشيمايي

3 - تغييرات متابوليك

4 - تغييرات در رنگدانه ها

مرگ برنامه ريزي شده سلول (PCD)- الگوهاي تنفس - عوامل تشديد تنفس در فرازگرايي

فصل دوم : نقش تنظيم كننده هاي رشد در پيري

ابسايزيك اسيد (ABA) - سيتوكنينها - ژيبرلين ها - اکسین ها - ديگر تنظيم كننده هاي…

برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید

کتاب های موجود در سایت با امکان خرید پستی

راهنمای ازدیاد زیتون, ازدیاد زیتون, کتاب زیتون, قلمه زدن زیتون, فیزیولوژی زیتون, پیوندزدن زیتون, تولید گیاهچه زیتون, ازدیاد درون شیشه ای زیتون, نهالستان زیتون, ارقام زیتون, دکتر مهدی علیزاده

کتاب راهنمای ازدیاد زیتون

کتاب راهنمای ازدیاد زیتون شناسنامه کتاب عنوان و نام پدید آورنده : راهنمای ازدیاد زیتون/ تالیف آندره فابری...] و دیگران[ : مترجم دکتر مهدی علیزاده… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی

کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی نویسنده: دکتر کامبیز مشایخی - مهندس صادق آتشی فهرست مطالب: عنوان صفحه فصل اول: مقرات ایمنی در آزمایشگاه مقررات… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید

کتاب ژنتیک و اصلاح انگور

عنوان: اصلاح درختان میوه (ژنتیک و اصلاح انگور) تألیف: حامد دولتی بانه استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی رسول جلیلی… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب ازدیاد نباتات, نکات مهم درس ازدیاد نباتات, سوالات تستی ازدیاد نباتات, کنکور کارشناسی ارشد ازدیاد نباتات, ازدیاد نباتات کارشناسی ارشد باغبانی

کتاب ازدیاد نباتات

کتاب ازدیاد نباتات ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری باغبانی و دانشجویان کارشناسی علوم باغبانی و ترویج و آموزش کشاورزی شامل: نکات کلیدی و مهم… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
ارسال کتاب به سراسر ایران با امکان خرید پستی و پرداخت در محل

لیست کتاب های موجود در سایت با امکان خرید پستی

ارسال به سراسر ایران از طریق پست - تخفیف ویژه برای پرداخت آنلاین در این قسمت لیست کتاب های موجود در سایت را می توانید مشاهده کرده و خرید کنید. برای… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب بیماری های چمن, عوامل ایجاد کننده بیماری ها در چمن, بیماری های عفونی چمن, بیماری های غیرعفونی چمن, بیماری های غیر واگیر چمن, بیماری های واگیردار قارچی چمن, بیمای های برگی چمن, کنترل بیماری در چمن, مدیریت اقلیم و کشت چمن, چرخه بیماری در چمن

کتاب بیماری های چمن

نام کتاب: بیماری های چمن ( علائم شناسی، چرخه بیماری، همه گیر شناسی و کنترل ) تالیف: دکتر منصوره میرابوالفتحی، مهندس عیسی ناظریان قیمت: 9000 تومان… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب پرورش و تولید میخک, آزاده رشیدی

کتاب پرورش و تولید میخک

نام کتاب:پرورش و تولید میخک تألیف:آزاده رشیدی چاپ اول:تابستان 1391 شمارگان:1100 نسخه تعداد صفحات:304 مشخصات ظاهری: [304]ص.:مصور (بخش رنگی)، جدول،… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کشت بافت گیاهی, ریزازدیادی, کتاب راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی, دکتر مهدی علیزاده, هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی

عنوان: راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی مولف: دکتر مهدی علیزاده ( عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان )… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
سبزیکاری, سبزی کاری , کتاب سبزیکاری, کتاب سبزی کاری, کتاب کنکور کارشناسی ارشد باغبانی

کتاب سبزیکاری

برای آنهایی که به رتبه های برتر کنکور می اندیشند جزو اولین ها باشید کتاب ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باغبانی در درس سبزیکاری که شامل تمام نکات… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری, میوه های گرمسیری, میوه های نیمه گرمسیری, میوه کاری, کتاب میوه کاری, میوه کاری کارشناسی ارشد باغبانی, كتاب ویژه داوطلبان كنكور كارشناسی ارشد باغبانی در درس میوه کاری, تمامی نکات کنکور کارشناسی ارشد درس میوه کاری

کتاب میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری

كتاب ويژه داوطلبان كنكور كارشناسي ارشد باغباني در درس ميوه كاري كه شامل تمام نكات بوده و به جرات بهترين كتاب در اين زمينه مي باشد. اين كتاب توسط… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب توليد تجاري رز شاخه بريده ( سيستم خاكي و هيدروپونيك)

توليد تجاري رز شاخه بريده ( سيستم خاكي و هيدروپونيك)

نام كتاب: توليد تجاري رز شاخه بريده ( سيستم خاكي و هيدروپونيك) اولین کتاب کاربردی تولید تجاری رز شاخه بریده در سیتم های خاکی و هیدروپونیک - بانضمام… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريده- تاليف بهزاد ادريسي

کتاب فیزیولوژی پس از برداشت گل های بریده

مشخصات كتاب فيزيولوژي پس از برداشت گلهای بریدهعنوان: فيزيولوژي پس از برداشت گلهاي شاخه بريدهتاليف: بهزاد ادريسيعضو هيات علمي مركز ملي تحقيقات گل و… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
کتاب گلکاری, کتاب گل کاری, گلکاری کارشناسی ارشد باغبانی, كتاب ویژه داوطلبان كنكور كارشناسی ارشد باغبانی در درس گلكاری, تمامی نکات کنکور کارشناسی ارشد درس گلکاری

کتاب گلکاری

كتاب ويژه داوطلبان كنكور كارشناسي ارشد باغباني در درس گلكاري كه شامل تمام نكات بوده و به جرات بهترين و کاملترین كتاب در اين زمينه مي باشد.اين كتاب… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
كتاب فیزیولوژی بعد از برداشت  دكتر رسول جليلي مرندي دانشيار گروه باغباني دانشگاه اروميه

جدیدترین کتب دکتر رسول جلیلی مرندی

كتاب فیزیولوژی بعد از برداشت دكتر رسول جليلي مرندي دانشيار گروه باغباني دانشگاه اروميه برای دانلود فهرست مطالب این کتاب کلیک کنید. جديدترين كتاب دكتر… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید
Default Image

کتب مرتبط

در زير سايت هاي انتشاراتي كه در زمينه تاليف و ترجمه كتب كشاورزي مشغول به فعاليت هستند درج گرديده شده است: 1. خانه كتاب: سايت ملي جستجوي كتاب در همه… برای توضیحات بیشتر در مورد این محصول کلیک کنید

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.

تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو فیسالیس مریم گلی دارویی سنبل الطیب اروپایی گاوزبان ایرانی
آویشن باغی
اسطوخودوس بادرنجبویه به لیمو
فیسالیس
مریم گلی سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
کلیپ های شرکت زرین گیاه

شمعدانی معطر

تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه و انوع گیاه دارویی بصورت ریشه لخت، کیسه ای و گلدانی
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید

کلیپ های شرکت زرین گیاه

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...

پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا

با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )

آویشن باغی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
آویشن باغی
اسطوخودوس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
اسطوخودوس
بادرنجبویه, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
بادرنجبویه
به لیمو, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
به لیمو
فیسالیس, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
فیسالیس
مریم گلی دارویی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
مریم گلی دارویی
سنبل الطیب,نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
سنبل الطیب
گاوزبان ایرانی, نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران
گاوزبان ایرانی
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه
09147297295
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه کلیک کنید

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

قیمت (تومان)

1

اسطوخودوس

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

قیمتهای به روز و روزانه در خود سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه وجود دارد. لطفاً برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید

2

گل راعی

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

3

بادرنجبویه

بذر

Balm

Melissa officinalis

4

زوفا

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

5

شیشا

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

6

مریم گلی

بذر

sage

Salvia officinalis

7

آویشن باغی

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

8

سرخارگل

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

9

آرتیشو

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

10

خار مریم

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

11

سنبل الطیب

بذر

valerian

Valeriana officinalis

12

گاو زبان ایرانی

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

13

به لیمو

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

14

ریزوم نعناع فلفلی

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

 

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.

لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.