کتاب راهنمای ازدیاد زیتون شناسنامه کتاب عنوان و نام پدید آورنده : راهنمای ازدیاد زیتون/ تالیف آندره فابری...] و دیگران[ : مترجم دکتر مهدی علیزاده مشخصات نشر: گلستان : دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 1392. مشخصات ظاهری: ح، 260 صفحه: مصور. شابک: 0-75-8926-964-978 وضعیت فهرست نویسی: فیپا یادداشت: تالیف آندره فابری، ج، بارتولینی، ام. لمباردی، اس جی، کیلیس. موضوع: زیتون-- تکثیر-- دستنامه ها شناسه افزوده: فابری، آندرئا شناسه افزوده: (Fabbri, A. Andrea) شناسه افزوده: علیزاده، مهدی، 1354 -، مترجم شناسه افزوده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان رده بندی کنگره: 1392 23ر/SB367 رده بندی دیویی: 63/634 شماره کتابشناسی ملی: 3402089 قیمت: 15000 تومان |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
معرفی کتاب راهنمای ازدیاد زیتون:
کتاب حاضر توسط چهار تن از محققین برجسته ایتالیا و استرالیا نوشته شده وتمامی جنبه های ازدیاد زیتون را تشریح نموده است. ابتدا انواع روشهای سنتی ازدیاد، از نقطه نظر تاریخی و فنی مورد بحث واقع شده و سپس به تشریح روشهای مدرنتر و پرکاربردتر تولید نهال پرداخته شده است. همچنین، مهمترین یافته های جدید علمی و دستیابی به روشهای نوین که در نتیجه بکارگیری این یافته ها حاصل شده، تشریح گردیده است. نویسندگان، عناوین متعدد موجود در کتاب را به گونه ای تشریح نموده اند که از یک طرف بسیار جامع و کامل بوده و ازطرف دیگر برای هر خواننده ای (دانشجویان، کارشناسان و کشاورزان) قابل درک میباشند. این کتاب عامل ایجاد انگیزه جهت انجام پژوهشهای علمی در حوزه کشاورزی بوده که در سطح جهانی نیز مورد توجه میباشد. کار بارزش آنها و نیز موضوعات وابسته به آن بسیار غنی بوده و خواننده را تشویق نموده تا در حوزه ازدیاد گیاهان یا «گیاه افزایی» بیشتر کنکاش نماید. این کتاب توسط دکتر مهدی علیزاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ترجمه شده و سپس با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و حمایت مالی کمیسیون اتاق بازرگانی تهران و شورای ملی زیتون ایران به چاپ رسیده است.
فهرست مطالب کتاب
عنوان |
شماره صفحه |
فصل اول: مقدمه |
1 |
مقدمه |
2 |
اصول و مبانی ازدیاد گیاهان |
3 |
اهمیت ازدیاد در پرورش زیتون |
5 |
وضعیت کنونی ازدیاد زیتون |
12 |
منابع فصل اول |
13 |
فصل دوم: بیولوژی گل و میوه در زیتون |
16 |
بیولوژی گل و میوه در زیتون |
17 |
چرخه های رشد و نمو زیتون |
17 |
چرخه زندگی یا بیولوژیکی |
17 |
چرخه سالیانه |
19 |
چرخه میوه دهی |
20 |
مراحل زایشی زیتون |
21 |
گل انگیزی |
21 |
تمایزیابی گل |
23 |
ساختارهای زایشی |
24 |
گل آذین |
24 |
گل ها و گلدهی |
26 |
شکفتن گل و گرده افشانی |
28 |
عقیمی |
31 |
میوه بندی |
31 |
رشد میوه و نمو بذر |
32 |
منابع فصل دوم |
36 |
فصل سوم: ازدیاد به روش قلمه زدن |
39 |
ازدیاد به روش قلمه زدن |
40 |
بیولوژی تشکیل ریشه های نابجا در قلمه |
41 |
ریخت شناسی و کالبدشناسی |
41 |
فیزیولوژی |
46 |
فنون ازدیاد با قلمه |
48 |
مواد گیاهی |
48 |
شاخه های فرعی |
49 |
شاخساره |
52 |
قوزک های روی تنه |
53 |
پاجوش ها |
56 |
جمع آوری شاخساره و تهیه قلمه ( قلمه گیری ) |
57 |
استفاده از تیمارهای اکسین جهت تسریع در ریشه زایی قلمه ها |
59 |
استفاده از محلول های آب – الکلی جهت اعمال تیمارهای فروبری سریع |
60 |
استفاده از فرمولاسیون های پودر تالک |
63 |
ترکیبات تجاری تسریع کننده ریشه زایی |
67 |
محلول رقیق اکسین |
67 |
فنون مورد استفاده جهت افزایش بازده تیمارهای اکسین |
67 |
خیساندن قلمه ها |
68 |
زخم زنی |
69 |
استفاده از مواد تسریع کننده ریشه زایی در ترکیب با تیمارهای اکسین |
70 |
تنظیم کننده های رشد |
70 |
قارچکش ها |
71 |
منابع فصل سوم |
71 |
فصل چهارم: ازدیاد زیتون به روش پیوندزدن |
75 |
ازدیاد زیتون به روش پیوندزدن |
76 |
اهداف پیوندزدن |
76 |
تولید دانهال یا گیاهچه بذری زیتون |
81 |
جمع آوری هسته ها و کیفیت بذرهای زیتون |
81 |
رکود بذر زیتون |
82 |
منابع تامین هسته و کیفیت بذر |
84 |
زمان برداشت |
88 |
جداسازی، تمیز کردن و نگهداری هسته های زیتون |
89 |
روش ازدیاد زیتون با بذر |
91 |
تیمارهای قبل از کاشت بذر |
92 |
خیساندن هسته ها |
92 |
خراش دهی شیمیایی |
92 |
خراش دهی مکانیکی |
92 |
کاشت بذر |
94 |
جوانه زنی مقادیر اندک از بذور با ارزش |
97 |
جوانه زنی بذر در سایر گونه های جنس Olea |
98 |
جابجایی دانهال ها و رشد بعدی آنها |
99 |
جنبه های تئوری و عملی پیوندزدن |
100 |
بافت شناسی محل پیوند |
101 |
ناسازگاری پیوند |
105 |
پیوندزدن روی پایه های بذری |
106 |
جمع آوری و نگهداری شاخه های حاوی پیوندک |
107 |
زمان پیوند |
107 |
روش انجام پیوند پوست |
108 |
مراقبت از گیاهان پیوند شده |
110 |
پیوندزدن درختان مسن |
112 |
سرشاخه کاری |
112 |
پیوندزدن روی پاجوش ها |
113 |
پیوندزدن روی زیتون های وحشی |
114 |
قلمه – پیوند ( قلمه های پیوند شده ) |
115 |
تولید پایه های رویشی در زیتون |
116 |
نهال های پیوندی یا نهال های قلمه ای؟ |
117 |
منابع فصل چهارم |
120 |
فصل پنجم: ازدیاد درون شیشه ای زیتون |
123 |
ازدیاد درون شیشه ای زیتون |
124 |
ریزازدیادی |
124 |
مرحله صفر (0)، نمونه گیری یا جمع آوری ریزنمونه |
130 |
الف) تهیه ریزنمونه از گیاهان مادری موجود در باغ |
130 |
ب) تهیه ریزنمونه از گیاهان مادری موجود در گلخانه |
131 |
مرحله یک (1)، آغاز کشت درون شیشه ای |
132 |
ضدعفونی کردن ریزنمونه ها |
132 |
پایان مرحله یک (1) |
134 |
مرحله 2 ، شاخه زایی (پرآوری شاخه) |
135 |
ترکیبات محیط کشت |
136 |
تنظیم کننده های رشد |
137 |
شرایط اتاق کشت و واکشت نمودن |
140 |
طویل شدن شاخه |
141 |
مرحله 3 ، ریشه زایی |
141 |
ریشه زایی در محیط کشت حاوی IBA یا NAA |
141 |
سلیر روش های قابل استفاده جهت تسریع ریشه زایی |
142 |
انگیزش ریشه به کمک روش غوطه وری |
143 |
مرحله 4 (سازگار نمودن گیاهچه ها) |
143 |
اهداف سازگار نمودن |
143 |
طریقه سازگار نمودن گیاهچه های درون شیشه ای زیتون |
144 |
رشد و نمو گیاهچه های درون شیشه ای در باغ زیتون |
146 |
جنین زایی رویشی |
147 |
جنین زایی رویشی از ریزنومنه های حاصل از بافت بالغ |
148 |
تولید بذر مصنوعی و ریزپیوندی |
150 |
نکات قابل توجه در ازدیاد درون شیشه ای زیتون |
151 |
حفظ ذخائر ژنیتکی (ژرم پلاسم) زیتون بصورت درون شیشه ای |
152 |
نگهداری در شرایط رشد کند |
152 |
نگهداری در شرایط فراانجماد |
153 |
منابع فصل پنجم |
155 |
فصل ششم: نهالستان زیتون |
159 |
نهالستان زیتون ( گیاهان مادری، ساختارها، تجهیزات و عملیات مربوطه) |
160 |
گلخانه |
160 |
آب |
161 |
گیاهان مادری |
161 |
بسترهای کشت |
162 |
مواد متفرقه |
163 |
گیاهان مادری |
163 |
تغییر فاز |
163 |
سیستم های تربیت گیاهان مادری |
165 |
گلخانه ها |
166 |
گلخانه های شیشه ای |
167 |
گلخانه های پلاستیکی |
168 |
گلخانه های ساخته شده با صفحات انعطاف ناپذیر |
169 |
محل احداث گلخانه |
170 |
گرم کردن گلخانه |
173 |
خنک کردن گلخانه |
175 |
استفاده از کامپیوتر در کنترل عوامل محیطی |
177 |
سکوهای کاشت |
177 |
گلخانه های ازدیاد |
178 |
جایگاه مقاوم سازی و سازگار نمودن |
183 |
بسترهای کاشت |
185 |
بسترهای ریشه زایی |
185 |
پرلیت |
185 |
پیت |
187 |
ورمیکولیت |
187 |
شن |
188 |
بسترهای مورد استفاده برای پرورش گیاهان |
188 |
شرایط محیطی لازم جهت ریشه زایی |
189 |
دما |
189 |
رطوبت |
189 |
نور |
197 |
مقاوم سازی و سازگار نمودن گیاهان ( اولین نوبت گلدان زنی ) |
199 |
ظروف کشت و بسترها |
202 |
فضای انتقال و جابجایی گیاهان |
204 |
رشد گیاه (دوین نوبت گلدان زنی) |
205 |
ظروف کشت و محل قرارگیری گیاهان |
206 |
آبیاری و کوددهی |
207 |
تربیت گیاهان |
208 |
گواهی نهال |
210 |
منشاء پیدایش ژنتیکی |
213 |
بهنژادگر (پژوهشگران عمومی، مالکین نهالستان ها، زیتون کاران و غیره) |
215 |
موسسه تحقیقاتی عمومی |
215 |
شرایط مطلوب بهداشتی |
216 |
منابع فصل ششم |
217 |
فصل هفتم: حفظ ذخایر ژنتیکی ( ژرم پلاسم) زیتون |
219 |
حفظ ذخایر ژنیتکی (ژرم پلاسم) زیتون |
220 |
پیوست ها |
223 |
پیوست1: قابلیت ریشه زایی ارقام مختلف زیتون |
224 |
پیوست2: کلکسیون های ژرم پلاسم زیتون در سراسر جهان |
228 |
پیوست3: خلاصه ای از شرایط کشت بهینه در ریزازدیادی ارقام زیتون |
234 |
واژه نامه |
237 |
تصاویر رنگی |
245 |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
کتاب راهنمای آزمایشات فیزیولوژی گیاهی نویسنده: دکتر کامبیز مشایخی - مهندس صادق آتشی |
فهرست مطالب:
عنوان |
صفحه |
فصل اول: مقرات ایمنی در آزمایشگاه |
|
مقررات ایمنی جهت کار در آزمایشگاهها |
2 |
تسهیلات آزمایشگاهی |
2 |
مقررات سطح ایمنی برای کار با گیاهان آزمایشگاهی |
2 |
مقررات ایمنی زیستی برای کار در آزمایشگاه |
4 |
عملیات پیشگیری از آلودگیهای میکروبی |
4 |
عملیات ویژه |
5 |
رفع آلودگي |
6 |
رفع آلودگي از روي ميز كار يا زمين |
6 |
رفع آلودگي از روي بدن |
6 |
حساسيت زاهاي تنفسي |
7 |
نکات ایمنی در رابطه با نیتروژن مایع (LN2) |
7 |
پرتو ماوراء بنفش |
9 |
محافظت در برابر اشعه |
9 |
نحوه كار با لامپ UV |
9 |
موارد ايمني و كار با دستگاه مولد نور ماوراء بنفش UV |
10 |
راههاي حافظت در برابر آلودگي داخلي بدن |
11 |
توصيههاي لازم جهت كار با مواد پرتو زا |
11 |
مواد شیمیایی مورد استفاده در آزمایشگاهها و سمیت ایجاد شده توسط آنها |
12 |
مواد شيميايي |
12 |
مواد شیمیایی سمی |
13 |
كلروفرم |
13 |
گوانيدين تيوسيانات |
13 |
اكريل آميد |
14 |
مركاپتواتانل |
15 |
اتيديوم برومايد |
15 |
فنل |
16 |
روشهای ذخيرهسازي مواد آزمایشگاهی |
18 |
فصل دوم: آشنایی با وسایل آزمایشگاهی |
|
1- بوته چيني (كروزه چيني) |
22 |
2- شيشه ساعت |
23 |
3- قيف شيشهاي |
23 |
4- قیف جدا کننده |
24 |
5- قطره چكان |
25 |
6- بالن ژوژه یا بالن حجمی |
26 |
7- استوانه مدرج |
27 |
8- بشر |
28 |
9- اسپاتول |
29 |
10- بورت |
29 |
11- بالن تقطیری |
31 |
12- ارلن |
32 |
13- قیف بوخنر |
33 |
14-هاون چيني |
34 |
15- دسيكاتور |
35 |
16- جا لوله |
36 |
17- پيپت |
37 |
18- پوار اتوماتیک |
38 |
19- پیپت دقیق یا سمپلر |
39 |
20- ویال |
44 |
21- پیپتور |
44 |
فصل سوم: دستگاههای آزمایشگاه |
|
آشنایی با انواع میکروسکوپ |
48 |
انواع ميكروسكوپ |
49 |
ميكروسكوپ نوری |
49 |
ميكروسكوپ فلوئورسانس |
50 |
ميكروسكوپ مركب |
50 |
ميكروسكوپ استريو |
51 |
ميكروسكوپ الكترونی |
51 |
ميكروسكوپ الكترونی گذاره |
52 |
ميكروسكوپ الكترونی نگاره |
53 |
ميكروسكوپ اشعه ايكس |
54 |
طريقه نگهداری از ميكروسكوپ |
54 |
بررسی و نحوه کار میکروسکوپ نوری |
54 |
اجزای میکروسکوپ نوری |
55 |
توان تفکیک |
56 |
کار با میکروسکوپ |
57 |
آماده کردن نمونه میکروسکوپی |
57 |
طرز نگه داشتن لام و لامل |
57 |
هودهای آزمایشگاهی |
59 |
هودهای میکروبی و کشت سلول |
59 |
هودهای شیمیایی |
61 |
هودهای بیولوژیک |
61 |
دستگاه ترازو |
62 |
ورتکس |
65 |
صفحه گرم کننده (Hot plate) |
65 |
بن ماری (حمام آب) |
65 |
PH متر |
66 |
میکروتوم |
68 |
دستگاه کلونجر |
70 |
دستگاه روتاري بخارکننده چرخان یا روتاری اواپراتور |
72 |
دستگاه مایکروویو |
75 |
دستگاه اتوکلاو |
77 |
دستگاه آون |
78 |
آون هيبريداسيون |
79 |
دستگاه انکوباتورها |
80 |
دستگاه اسپکتروفتومتر |
82 |
مفسر |
85 |
انواع دیگر اسپکتروفتومترها |
85 |
90 |
|
دستگاه سوکسله |
91 |
سانتريفوژ |
92 |
نكاتي در رابطه با دستگاه اولتراسانتريفوژ |
95 |
نكات ايمني كار با انواع سانتريفوژ |
96 |
دستگاه HPLC |
101 |
انواع پمپ |
107 |
فصل چهارم: واحدهای اندازهگیری و روشهای رقیقسازی |
|
واحدهای سیستم متری |
116 |
محلولهائی که زیاد در آزمایشگاه مورد مصرف است |
117 |
مولاریته چیست |
118 |
رقیق نمودن |
122 |
رابطه حجم و غلظت |
123 |
فصل پنجم: معرفهای شیمیایی |
|
1- تهیه آب آهک |
126 |
2- تهیه محلول لوگل یا لگول |
126 |
3- تهیه محلول ید |
126 |
4- تهیه محلول تورنسل |
126 |
5- تهیه محلول هلیانتین(متیل اورانژ) |
126 |
6- تهیه محلول فنل فتالئین |
126 |
7- تهیه محلول نیترات نقره |
126 |
8- تهیه محلول گیمسا |
126 |
9- تهیه محلول فوشین قلیایی |
127 |
10- تهیه محلول کارمن زاجی |
127 |
11- تهیه چسب نشاسته |
127 |
12- تهیه آب ژاول |
127 |
13- تهیه محلول سولفات مس |
127 |
14- تهیه سولفات مس بدون آب |
128 |
15- تهیه محلول سود 10 درصد |
128 |
16- تهیه محلول پتاس 5 درصد |
128 |
17- تهیه اسیدکلریدریک 5/0 نرمال |
128 |
18- تهیه اسیدکلریدریک 1 نرمال |
128 |
19- تهیه محلول بیکربنات پتاسیم |
128 |
20- تهیه آبی تولوئیدین |
128 |
21- تهیه استو کارمن |
128 |
22- تهیه برم تیمول بلو |
128 |
23- تهیه بلودومتیل |
129 |
24- تهیه سبز ید |
129 |
25- تهیه محلول گلوکز 1 درصد |
129 |
26- تهیه کشت مخمر |
129 |
27- تهیه کشت پارامس |
129 |
28- تهیه محلول پپسین |
129 |
29- تهیه معرف بیوره |
129 |
30- تهیه محلول قرمز کنگو |
129 |
31- تهیه قرمز خنثی |
129 |
32- تهیه محلول فیکساتور |
130 |
33- تهیه محلول سبز متیل |
130 |
34- تهیه محلول بندکیت کیفی |
130 |
35- تهیه فهلینک A |
130 |
36- تهیه فهلینگ B |
130 |
37- تهیه محلول بیسمارک |
130 |
38- تهیه اسیدکلریدریک رقيق |
130 |
39- تهیه محلول جهت شمارش گلبولهای قرمز |
131 |
40- محلول 30% کلرور کبالت |
131 |
41- تهیه سود رقیق |
131 |
42- تهیه معرف تالن (محلول نیترات نقره آمونیاکی) |
131 |
43- تهیه معرف شیف |
131 |
44- تهیه محلول لوکاس |
131 |
فصل ششم: رنگآمیزی بافتها |
|
تهیه نمونههای گیاهی برای بررسي بافت شناسی |
134 |
تهيه نمونههاي گياهي از ساقه وريشه گياهان تک لپه و دو لپه |
135 |
رنگ آميزي ساده بافتهاي گياهي |
135 |
رنگآميزي مضاعف بافتهاي گياهي |
135 |
فصل هفتم: روشهای استریل |
|
استریل کردن و ضدعفونی |
138 |
روشهای رایج سترون کردن |
138 |
خشك شدن لوازم استريل |
138 |
روشهای فیریکی استریلکردن |
139 |
ضدعفونی بذرها |
140 |
ضدعفونی داخلی بذرها |
140 |
فصل هشتم: اندازهگیری خصوصیات فیزیکی |
|
اندازهگیری طول، عرض و ضخامت |
142 |
اندازهگیری میانگین قطر هندسی |
142 |
اندازهگیری حجم |
143 |
اندازهگیری حجم |
143 |
اندازهگیری کرویت |
143 |
اندازهگیری سطح |
144 |
جرم، حجم و جرم حجمي |
144 |
اندازهگیری وزن تر میوه |
145 |
فصل نهم: اندازهگیری رنگدانههای گیاهی |
|
اندازهگيري کلروفيل |
148 |
اندازهگيري کارتنوئید |
149 |
اندازهگیری کاروتنوئيد |
150 |
اندازهگیری کلروفیل و کارتنوئید با روش آرنون |
151 |
اندازهگیری محتوای کلروفیل و کاروتنوئید کل |
152 |
اندازهگيري آنتوسيانين |
153 |
اندازهگیری آنتوسیانین |
154 |
اندازهگیری لیکوپن |
156 |
فصل دهم: اندازهگیری خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی گیاهان |
|
اندازهگیری رطوبت |
160 |
اندازهگیری خاکستر |
160 |
اندازهگیری سفتي گوشت ميوه |
161 |
اندازهگیری درصد آب میوه |
161 |
هدایت الکتریکی (EC) آب میوه |
161 |
اندازهگیری درجه اسیدی (pH) آبمیوه |
162 |
اندازهگیری مواد جامد محلول آب میوه |
163 |
اندازهگیری فیبر خام |
164 |
اسیدیته قابل تیتراسیون |
165 |
اسيديته قابل تيتراسيون در انار |
166 |
اندازهگیری اسید تارتاریک در انگور |
167 |
اندازهگیری شاخص طعم میوه |
167 |
اندازهگیری ويتامين ث در انار |
168 |
اندازهگیری ویتامین ث آب میوه به روش تیتراسیون |
170 |
اندازهگیری ویتامین C با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا |
171 |
اندازهگیری ویتامین E |
173 |
اندازهگیری چربی |
175 |
اندازهگیری پروتئین |
176 |
تعیین نوع و درصد اسیدهای چرب |
177 |
استخراج چربی و متیلهکردن اسیدهای چرب |
177 |
استخراج قند محلول کل با روش آنترون |
178 |
استخراج قند محلول کل با روش فنل-اسیدسولفوریک |
179 |
اندازهگیری قندهای احیایی (گلوکز) |
182 |
اندازهگیری قندهای احیا به روش دی نیترو سالیسیلیک اسید |
182 |
اندازهگیری قندهای غیر احیا (ساکارز) |
184 |
اندازهگیری نشاسته |
185 |
استخراج و اندازهگیری قندهای محلول (قند کل، ساکارز، گلوگز و فروکتوز) |
186 |
استخراج قندهاي محلول |
187 |
اندازهگيري قند كل |
187 |
اندازهگيري قندهاي احيايي |
189 |
اندازهگيري قندهاي غيراحيايي |
190 |
اندازهگيري فروكتوز |
192 |
استخراج و اندازهگيري نشاسته |
193 |
اندازهگیری پکتین |
194 |
اندازهگیری میزان پرولین |
196 |
اندازهگیری تانن |
197 |
اندازهگیری محتوای نسبی آب برگ |
197 |
اندازهگیری نشت الکترولیت |
198 |
اندازهگيري كلر (كلر سنجي) |
198 |
اندازهگیری روغن در گیاهان |
200 |
روش سوکسله |
200 |
روش سانتریفیوژ |
200 |
اندازهگیری ارزش پراکسید روغن |
201 |
اندازهگیری ضریب شکست |
201 |
اندازهگیری اسید چرب آزاد |
202 |
تعیین مقدار کلروفیل و کارتنوئید روغن |
202 |
اندازهگیری ضریب خاموشی |
203 |
فصل یازدهم: روشهای اندازهگیری متابولیتهای ثانویه |
|
استخراج فنل و فلاونوئیدها |
206 |
اندازهگیری ترکیبات فنولی کل |
206 |
اندازهگيري محتواي فلاونوئيد |
207 |
اندازهگیری فعالیت آنتیاکسیدانی توسط به دام اندازی رادیکال (DPPH) |
208 |
تهیه عصاره متانولی برای اندازهگیری فعالیت آنتیاکسیدانی، تعیین فنل و فلاونوئید کل عصاره خام گیاه |
209 |
اندازهگیری فنل کل |
209 |
اندازهگیری فلاونوئید کل |
211 |
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای گیاهی از قدرت کاهندگی |
214 |
اندازهگیری فعالیت آنتیاکسیدانی با استفاده از معرف DPPH |
216 |
اندازهگیری فعالیت آنتیاکسیدانی با استفاده از معرف بتاکاروتن- لینولئیکاسید |
217 |
اندازهگیری محتوای لوتئولین و کوئرستین در عصارههای گیاهی |
218 |
اندازهگیری اثر مهاری عصاره گیاهی بر فعالیت آنزیم زانتین اکسیداز |
210 |
اندازهگیری اسید کلروجنیک و اسید کافئیک با استفاده از دستگاه HPLC |
221 |
تهیه نمودار کالیبراسیون برای اسید کلروجنیک و اسید کافئیک |
222 |
تزریق نمونه گیاهی |
223 |
اندازهگیری الئوروپین با استفاده از دستگاه HPLC |
224 |
تزریق نمونهها |
226 |
اندازهگیری روتین |
227 |
اندازهگيري فرولیک اسيد و پیکوماریک اسيد با استفاده از دستگاه HPLC |
228 |
اندازهگیری عدد پراکسید |
231 |
اندازهگیری عدد تیوباربیتوریک اسید |
232 |
اسانسهای گیاهی |
232 |
تفاوت اسانسها با روغنهای غیرفرار |
233 |
شیمی اسانسها |
234 |
هيدروکربنها |
234 |
الکلها |
234 |
آلدئيدها |
235 |
فنلها |
235 |
تقسیم بندی اسانسها بر اساس ساختار شیمیایی |
236 |
فنیل پروپنها |
237 |
فعالیت زیستی اسانسها |
237 |
خاصیت ضداکسایشی اسانسها |
238 |
فعالیت ضد باکتریایی اسانسها |
238 |
فعاليت ضد قارچي اسانسها |
239 |
استخراج و اندازهگيري اسانس |
240 |
جمعآوری گياه و استخراج اسانس گلبرگها (عصاره مطلق و کانکريت) |
242 |
شناسايي ترکيبهای تشکيلدهنده |
242 |
مشخصات دستگاههای مورد استفاده |
242 |
فصل دوازدهم: اندازهگیری فعالیت آنزیمهای گیاهی |
|
سنجش فعالیت برخی آنزیمها |
246 |
آنزیمهای آلفا و بتا آمیلاز |
246 |
سنجش فعالیت آلفا آمیلاز |
247 |
سنجش فعالیت بتا آمیلاز |
247 |
سنجش فعالیت آنزیم اینورتاز |
248 |
سنجش فعاليت آنزيم پراكسيداز |
249 |
سنجش فعاليت آنزيم كاتالاز |
250 |
سنجش آنزیم پلی فنل اکسیداز |
251 |
روش تهیه عصاره آنزیمی برگ |
252 |
تعیین میزان فعالیت آنزیم کاتالاز |
252 |
تعیین میزان فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز |
253 |
اندازهگيري گليسين بتائين (GB) |
253 |
فصل سیزدهم: اندازهگیری برخی از شاخصهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی رشدی گیاهان |
|
تعیین درصد میزان کلونیزاسیون قارچها در ریشه |
256 |
اندازهگیری درجه تغییر، رنگ میوه و سوختگی برگ ناشی از تنشها در گیاهان |
256 |
بررسی گیاهان بر مقاومت به بيماری سفيدک پودری |
256 |
محاسبه شاخصهای رشد گیاهان |
257 |
فتوسنتز |
257 |
اندازهگیری رنگ |
265 |
تنفس سنج نوع سرنگی |
266 |
بررسیهای مربوط به گردهافشانی در گیاهان و مسائل مربوط به گامتهای نر و ماده و سیتولوژی |
267 |
اندازهگيری زنده مانی دانه گرده |
267 |
بررسی تأثير ساکاروز و اسيد بوريک برميزان جوانه زنی دانه گرده |
267 |
بهينهسازی کشت ميکروسپور رز |
268 |
محيطهای شستشو |
269 |
بررسی سیتولوژی گیاهان |
272 |
رنگآميزی هسته توسط DAPI |
272 |
رنگآميزی با DAPI |
272 |
مطالعه گردهافشانی و محاسبه شاخص خودناسازگاری |
273 |
جمعآوری دانههای گرده |
274 |
مطالعه درصد دانههای گردهی زنده با روش رنگآمیزی |
274 |
جوانهدار کردن بذور و تهیه ریشه |
275 |
نمونهبرداری از کالوسهای حاصل از کشت بافت |
275 |
آزمایشهای سیتوژنتیک |
275 |
پیش تیمار با محلول هیدروکسی کینولین |
276 |
پیش تیمار با محلول α- برومونفتالین |
276 |
پیش تیمار با آب سرد |
276 |
تهیه محلول کارنوی |
277 |
رنگآمیزی |
278 |
تهیه رنگ استوکارمن |
279 |
تهیه رنگ اورسئین استیک |
280 |
اسکواش |
280 |
نگهداری اسلاید |
280 |
بررسی میکروسکوپی |
280 |
شمارش تعداد کروموزومها و عکسبرداری |
281 |
کشت باکتریهای، آلودهکننده و یا همزیست با گیاهان و روشهای متداول آن |
281 |
تعریف محیط کشت |
281 |
انواع محیط کشت |
281 |
محیطهای کشت انتخابی |
282 |
محیطهای افتراقی |
282 |
محیطهای غنیکننده |
283 |
محیط کشت کامل |
283 |
آگار چیست |
283 |
انواع کشت باکتری |
284 |
روش کشت باکتری در محیط کشت مایع |
284 |
روش کشت باکتری در محیط جامد |
285 |
روش کشت عمقی در لوله |
285 |
روش کشت در سطح شیبدار در لوله |
285 |
روش تهیه محیطهای کشت |
286 |
روش تهیه محیط پیش ریخته |
286 |
روش کشت خطی |
287 |
کشت سطحی |
287 |
کشت آمیخته یا پورپلیت |
287 |
فصل چهاردهم: اندازهگیری DNA و RNA |
|
آمادهسازی نمونه برای استخراج دیانای |
290 |
استخراج دیانای |
290 |
تعيين كميت و كيفيت دیانای استخراج شده |
292 |
استخراج RNA |
294 |
تعيين كميت و كيفيت RNA |
295 |
فصل پانزدهم: اندازهگیری برخی عناصر معدنی و آلی در بافتهای گیاهی |
|
روش تهیه عصاره بافت گیاهی جهت اندازهگیری عناصر |
298 |
اندازهگیری پتاسیم در بافتهای گیاهی |
298 |
اندازهگیری فسفر در بافتهای گیاهی به روش اولسن |
298 |
اندازهگیری کلسیم و منیزیم در عصارهی بافت گیاهی |
299 |
اندازهگیری ازت کل در بافتهای گیاهی با روش کجلدال |
299 |
اندازهگیری عناصر کم مصرف |
300 |
فصل شانزدهم: اندازهگیری برخی از شاخصهای مربوط به بذر |
|
آزمونهای مربوط به بذور |
302 |
مشخص نمودن درصد خلوص بذر |
302 |
آزمون قوه نامیه بذر (قدرت جوانهزدن) |
302 |
ارزش حقیقی بذر |
303 |
آزمون سرعت جوانهزنی بذرهای |
303 |
ضریب سرعت جوانه زنی |
304 |
ارزش جوانهزنی بذر |
304 |
آزمون تترازولیوم |
305 |
منابع |
307 |
عنوان: اصلاح درختان میوه (ژنتیک و اصلاح انگور) تألیف: حامد دولتی بانه استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی رسول جلیلی مرندی دانشیار گروه باغبانی دانشگاه ارومیه
|
فهرست مطالب کتاب
عنوان | شماره صفحه |
فصل اول |
|
قدمت کشت و پرورش انگور در جهان و ایران |
1 |
توليد و عملكرد انگور در ايران و جهان |
2 |
ارزش غذایی و اقتصادی انگور و کشمش |
3 |
تكامل و اهلي شدن انگور |
4 |
فصل دوم |
|
رده بندی و گیاه شناسی انگور |
11 |
گروه انگورهاي امريكايي |
14 |
گروه انگورهاي آسيايي |
17 |
گروه اروپایی |
18 |
انگورهاي موسكادين |
18 |
ریخت شناسی و تشریح اندامهای انگور وینیفرا |
20 |
ریشه |
20 |
اندامهای هوایی |
21 |
شاخه |
22 |
گل |
29 |
فصل سوم |
|
گرده افشانی و تشکیل میوه در انگور |
35 |
اثرات بذر روی حبه انگور |
40 |
عقیمی |
43 |
منحنی رشد میوه |
44 |
فصل چهارم |
|
منابع ژنتیکی و حفاظت آنها |
47 |
طبقه بندی منابع ژنتیکی انگور |
48 |
روشهای نگهداری ذخایر ژنتیکی انگور |
48 |
بانک ژن بذر |
49 |
بانک ژن در مزرعه |
50 |
نگهداری مواد ژنتیکی در ازت مایع یا فراسرما |
51 |
نگهداری به صورت کشت بافت |
52 |
حفظ و نگهداری دانه گرده |
52 |
فصل پنجم |
|
تاريخچه بهنژادي انگور |
54 |
اهداف اصلاح مدرن |
55 |
روشهاي اصلاحی |
56 |
توسعه و تكامل گل |
57 |
مواد شيميايي ایجاد کننده مادگی در گلهای نر |
57 |
جمعآوري، انبار كردن و آزمايش جوانهزني گردهها |
58 |
اخته كردن |
59 |
گرده افشانی مصنوعی |
61 |
جداسازی بذرهای دورگ |
62 |
خواب بذر و سرمادهی مرطوب |
62 |
جوانهزني |
63 |
كوتاه كردن دوره نونهالي |
67 |
فصل ششم |
|
سيستمهاي اصلاحي |
70 |
سیستمهای تولید مثل در درختان میوه |
70 |
عوامل تسهیل کننده خودگشنی و دگرگشنی در درختان میوه |
71 |
خود ناسازگاری |
71 |
خود ناسازگاری و اصلاح |
73 |
خویش آمیزی |
74 |
نر عقیمی |
75 |
تلاقی برگشتی |
76 |
کارایی تلاقی برگشتی |
78 |
ارزیابی صفات در نتاج دورگ |
79 |
وارد کردن ارقام و گونهها |
82 |
فصل هفتم |
|
ژنها و توارث صفات مهم در انگور |
84 |
توارث جنسيت |
84 |
وراثت آنتوسیانین در حبههای انگورهای وینیفرا |
85 |
عملکرد و کیفیت میوه |
87 |
توارث ترکیبهای معطر میوه |
89 |
وراثت بكرباري كاذب (بيدانگي استنواسپرموكارپي) |
89 |
فصل هشتم |
|
ژنتیک مقاومت به تنشهای زنده |
93 |
بیماریهای قارچی |
93 |
مقاومت به بیماری کپک خاکستری |
97 |
سایر بیماریهای قارچی |
99 |
بیماریهای باکتریایی |
100 |
بیماری پیرس |
101 |
مقاومت به بيماريهاي ویروسي |
102 |
مقاومت به آفات مهم انگور |
104 |
شته فیلوکسرا |
104 |
نماتد |
107 |
سایر آفات |
108 |
ژنتیک مقاومت به تنشهاي غیر زنده |
109 |
مقاومت به ناهنجاریهای فیزیولوژیکی انگور |
113 |
توارث صفات كمي |
115 |
فصل نهم |
|
جهشهای سوماتيكي |
117 |
پلی پلوئیدی |
119 |
تقسیم بندی گیاهان یوپلوئید |
120 |
روشهای ایجاد پلیپلوئیدی |
122 |
آنیوپلوئیدی در انگور |
124 |
انتخاب كلوني |
126 |
فصل دهم |
|
اصلاح براي صفات ويژه |
133 |
انگورهاي روميزي يا دسري |
133 |
انگورهاي كشمشي |
134 |
انگورهاي ويژه فرآوری و تهیه آب میوه |
134 |
اصلاح پايههاي تجاري انگور |
135 |
پیشینه اصلاح پایه در انگور |
136 |
فصل یازدهم |
|
فناوري زيستي و اصلاح انگور |
145 |
كشت درون شيشهاي |
147 |
سودمندي استفاده از كشت درون شيشهاي انگور |
148 |
ريزازديادي |
150 |
اندامزایی |
151 |
کشت مریستم |
151 |
جنینزایی سوماتیکی |
154 |
جنین زایی ثانویه |
157 |
قابلیت اندامزایی جنینهای سوماتیکی |
158 |
تبدیل جنینها به گیاهچه |
160 |
بهره برداری از روش جنینزایی سوماتیکی در ژنتیک، اصلاح و سالم سازی انگور |
161 |
اصلاح ژنتیکی |
161 |
نگهداری ژرم پلاسم |
162 |
حذف ویروسها |
163 |
چند جنینی |
163 |
اصلاح ژنتيكي از طريق تغييرات سوماكلونالي |
164 |
تکنولوژی کشت پروتوپلاست در انگور |
164 |
کاربردهای کشت پروتوپلاست |
166 |
نجات جنین |
167 |
اصلاح ژنتيكي از طريق کشت نجات جنين |
167 |
کاربرد نجات جنین در انگور |
170 |
روشهای نجات جنین در انگور |
171 |
عوامل موثر در موفقیت تکنیک نجات جنین |
172 |
اصلاح ژنتیکی از طریق القاء هاپلوئیدی |
179 |
فصل دوازدهم |
|
نشانگرهای مولکولی و کاربرد آنها در برنامههای اصلاحی انگور |
181 |
شناسایی مورفولوژیکی و اهمیت حفظ ژرم پلاسم انگور |
181 |
تنوع ژنتيكي و اهميت آن |
183 |
روشهای بررسی تنوع ژنتیکی |
184 |
نشانگرهای مورفولوژیکی |
185 |
نشانگرهاي مولکولی |
186 |
نشانگرهای آیزوزایمی |
187 |
نشانگرهای DNA غیر مبتنی بر PCR |
188 |
نشانگرهای DNA مبتنی بر PCR |
189 |
توسعه نشانگرهای ریزماهواره در انگور |
190 |
كاربرد نشانگرهاي ريزماهوارهاي در اصلاح انگور |
191 |
بررسی تنوع ژنتیکی |
191 |
سایر کاربردها |
199 |
نشانگرهای ریزماهواره کلروپلاستی |
200 |
نشانگر AFLP |
203 |
نشانگر RAPD |
206 |
نشانگر SNP |
207 |
ترانسپوزونها |
209 |
نشانگر ISSR |
210 |
نشانگر SRAP |
211 |
ژنوم انگور |
212 |
نقشه ژنومي انگور |
212 |
تاريخچه و وضعيت فعلي نقشه پیوستگی ژنتیکی انگور |
213 |
نقشه برداری و نشانمند کردن ژنهای بزرگ اثر |
217 |
مکان یابی QTL |
220 |
گزینش بر اساس نشانگر |
223 |
تجزیه ارتباط |
227 |
فصل سیزدهم |
|
مهندسي ژنتيك |
229 |
مراحل کلی مهندسی ژنتیک و کلون کردن ژن |
230 |
بافتهای هدف برای انتقال ژن |
232 |
انتقال توسط آگروباکتریوم |
232 |
انتخاب |
234 |
تغییر ژنتیکی انگور برای افزایش تحمل به تنشهای زنده و غیر زنده |
235 |
نتایج آزمایشات مزرعهای |
242 |
کنترل گیاهان تراریخته |
243 |
فصل چهاردهم |
|
گذر از مرحله نونهالی به مرحله بلوغ در انگور |
245 |
ژنتيك گلدهي در انگور |
251 |
مدل گلدهی در آرابیدوپسیس |
251 |
فرایند گلدهی در گیاهان |
256 |
بیولوژی مولکولی گلدهی در انگور |
258 |
نتايج آزمايشات لکه گذاری ار ان ای در مورد الگوی بیان ژنهای گلدهی |
264 |
فصل پانزدهم |
|
ارقام انگور تجاری و اصلاح شده |
268 |
ارقام مهم تجاري ایران |
269 |
ارقام مهم تجاري خارجی |
273 |
ارقام مناسب تازهخوری |
273 |
ارقام انگور مناسب فرآوري |
281 |
ارقام انگور امريكايي |
282 |
دورگهای فرانسوي |
283 |
انگورهاي زير جنس موسكادين |
284 |
ضمایم |
|
جدول ضميمه 1. نام و توالی تعدادي از آغازگرهای ریزماهواره هستهای و کلروپلاستی |
288 |
استخراج DNA انگور |
285 |
اندازهگيري كيفيت و كميت DNA |
286 |
بانکهای اطلاعاتی انگور |
291 |
سایتهای مهم مرتبط با به نژادي انگور |
293 |
جدول ضميمه 2. اسامی، آدرس پست الکترونیکی و تخصص تعدادی از محققان انگور |
294 |
جدول ضميمه 3. هم نامی و دگر نامی در تعدادی از ارقام انگور دنیا |
306 |
جدول ضميمه 4. هم نامی و دگر نامی در تعدادی از ارقام انگور موجود در ایران |
307 |
جدول ضميمه 5. ارقام انگور موجود در کلکسیون ورامین |
308 |
جدول ضميمه 6. ارقام انگور موجود در کلکسیونهای اروميه، تبريز، كرمانشاه، مشكين شهر، ياسوج و شهر كرد |
310 |
جدول ضميمه 7. ارقام انگور موجود در کلکسیونهای فارس و مركزي |
312 |
جدول ضميمه 8. ارقام انگور موجود در كلكسيونهاي خراسان، كردستان، شاهرود، لرستان و زنجان |
314 |
جدول ضميمه 9. ارقام انگور موجود در کلکسیون کرج |
316 |
جدول ضميمه 10. ارقام انگور موجود در کلکسیون ملی انگور تاکستان |
318 |
جدول ضميمه 11. اسامی تعدادی از ارقام انگور موجود در ایران |
322 |
منابع |
330 |
فرهنگ واژهها |
343 |
کتاب ازدیاد نباتاتویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد و دکتری باغبانی و دانشجویان کارشناسی علوم باغبانی و ترویج و آموزش کشاورزی شامل: نکات کلیدی و مهم درس ازدیاد نباتات بهمراه سوالات تستی برای کنکور کارشناسی ارشد و جواب سوالات گردآورندگان: مهندس صادق آتشی، مهندس مصطفی نجار فیروزجایی ویراستار علمی: دکتر کامبیز مشایخی نوبت چاپ: اول – 1391 تعداد صفحات: 234 صفحه قطع: وزیری شمارگان: 1000 چاپ: انتشارات نوروزی شماره شابک: 8 – 596 – 151 – 964 – 978 قیمت: 12000 تومان
|
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
فهرست مطالب:
عنوان مطالب |
صفحه |
فصل 1: مقدمه |
1 |
فصل 2: ساختارهای افزایش گیاهی |
3 |
2-1 گلخانه |
4 |
2-2 پوششهای گلخانه |
4 |
3-2 شاسی گرم |
6 |
4-2 شاسی سرد |
6 |
2-5 سایبان |
6 |
2-6 محیط های مختلف کشت |
6 |
2-7 ضد عفونی کردن خاک |
7 |
2-8 شوری خاک |
7 |
2-9 کیفیت آب |
7 |
2-10 واکنش خاک |
8 |
2-11 ظرف های کاشت |
8 |
نکات تستی |
9 |
فصل 3: نمو بذر و هاگ |
13 |
3-1 مراحل چرخه دانهال |
14 |
3-2 مراحل رشدزایشی وتولیدگل |
14 |
3-3 رابطه بین ساختار گل و اجزای میوه و بذر |
14 |
3-4 مراحل نمو مورفولوژیکی دانه و میوه |
15 |
3-5 رویان زایی |
16 |
3-6 بذر |
17 |
3-7 چند رویانی |
18 |
3-8 آپومیکسی (نامیزیدن) |
19 |
3-9 نمو هاگ در سرخسها |
21 |
فصل 4: مبانی گزینش بذر |
21 |
4-1 گیاهان ناجور |
21 |
4-2 لینه |
22 |
4-3 انواع تلاقی |
23 |
4-4 گروه های بذری کشاورزی |
23 |
نکات تستی |
23 |
فصل 5: فنون تولید وبازار رسانی بذر |
27 |
5-1 دیرپایی بذور |
27 |
5-2 انواع انباربذر |
27 |
5-3 رسیدن و پراکنده شدن بذرها |
28 |
نکات تستی |
28 |
فصل 6 مبانی افزایش بوسیله بذر |
29 |
6-1 شرایط لازم برای جوانه زنی بذر |
29 |
6-2 مراحل جوانه زنی بذر |
29 |
6-3 خفتگی |
31 |
6-4 هورمون های کنترل کننده جوانه زنی |
32 |
6-5 عوامل محیطی موثربرجوانه زنی بذر |
34 |
نکات تستی |
35 |
فصل 7: فنون افزایش بوسیله بذر |
37 |
7-1 آزمون بذر |
38 |
7-2 آزمون سرعت تنژگی (جوانه زنی) بذر |
38 |
7-3 تیمارهای از بین بردن خفتگی بذر |
38 |
نکات تستی |
39 |
فصل 8: گزینش منبع درافزایش رویشی |
41 |
8-1 فرآیند ژنتیکی و اپی ژنتیکی |
41 |
8-2 ویژگی های مراحل نونهالی |
42 |
8-3 روشهای رسیدن به بلوغ زودرس |
43 |
8-4 مکان نمایی |
43 |
8-5 جهش |
44 |
8-6 بافت ناهمسان(شیمر) |
44 |
8-7 عوامل بیماریزا |
45 |
نکات تستی |
46 |
فصل 9: افزایش به وسیله قلمه |
47 |
9-1 قطب گرایی |
49 |
9-2 اثر هورمونها در باززایی ریشه و ساقه در قلمهها |
50 |
9-3 اثرات برگها و جوانهها برروی ریشه زایی قلمه ها |
51 |
9-4 همفرسازهای ریشه زا |
51 |
9-5 عوامل موثردرریشه زایی قلمه ها |
51 |
9-6 زمان قلمه گیری در سال |
52 |
9-7 زخم زنی |
54 |
فصل 10: فنون افزایش با قلمه (تیل) |
55 |
10-1 قلمه چوب سخت |
55 |
10-2 قلمههای چوب نیمه سخت |
56 |
10-3 قلمه های چوب نرم |
57 |
10-4 قلمه های علفی (واشتیل) |
57 |
10-5 قلمه های برگ |
57 |
10-6 قلمه های جوانه برگ |
57 |
10-7 قلمه های ریشه |
58 |
10-8 کار با گیاهان مادری |
60 |
10-9 سایه دهی |
60 |
10-10 سپید سازی |
60 |
نکات تستی |
60 |
فصل 11: جنبه های نظری پیوند وکوپیوند |
61 |
11-1 سرشاخه کاری |
61 |
11-2 شاخص سازی |
62 |
11-3 قطب گرایی |
62 |
11-4 انواع ناسازگاری |
64 |
11-5 اثرات پایه روی رقم پیوندک |
64 |
11-6 اثررقم پیوندک روی پایه |
65 |
فصل 12 فنون پیوند |
67 |
12-1 پیوند زبانه ای |
67 |
12-2 پیوند نیمانیم |
67 |
12-3 پیوند جانبی |
67 |
12-4 پیوند اسکنه ای |
68 |
12-5 پیوند برشی یاترصیعی |
68 |
12-6 پیوندگاوه ای |
68 |
12-7 پیوند پوستی یا تاجی |
69 |
12-8 پیوند مجاورتی |
69 |
12-9 پیوند اتصالی |
70 |
12-10 پیوند پلی |
70 |
12-11 پیوند ریشه پرورنده |
71 |
فصل 13: فنون کوپیوند |
73 |
13-1 کوپیوند سپری (شکمی) |
73 |
13-2 کوپیوند وصله ای |
74 |
13-3 کوپیوند شکافی |
74 |
13-4 کوپیوند قاشی |
75 |
نکات تستی |
75 |
فصل 14: افکندن |
75 |
14-1 افکندن (خوابانیدن) |
75 |
14-2 روشهای تکثیر متکی بر ساختارهای خاص |
75 |
نکات تستی |
75 |
فصل 15: افزایش بوسیله ریشه هاو ساقه های اختصاصی شده |
79 |
15-1 سوخها |
79 |
15-2 پداژه |
82 |
15-3 ژوخه |
82 |
15- 4 ریشه گوشتی (ژوخهای) |
83 |
15-5 ساقه گوشتی (ژوخهای) |
83 |
15-6 نیساگ (ریزوم) |
84 |
15-7 سوخ نمایا |
84 |
نکات تستی |
84 |
فصل 16: مبانی کشت بافت برای ریزافزایی |
84 |
خلاصه ای از جزوه های درس ازدیاد نباتات |
179 |
بخش عملی آزمایشگاه ازدیاد نباتات |
179 |
سوالات کنکور |
179 |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
ارسال به سراسر ایران از طریق پست - تخفیف ویژه برای پرداخت آنلاین
در این قسمت لیست کتاب های موجود در سایت را می توانید مشاهده کرده و خرید کنید. برای خرید یا مشاهده توضیحات کامل هر کتاب بر روی آن کتاب کلیک کنید. کتاب ها از فروشگاه اینترنتی اختصاصی گل و گیاه ( دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنایع ) ارسال می شوند و برای پرداخت های آنلاین تخفیف ویژه در نظر گرفته می شود. همه کتاب ها نو و دست اول می باشند و مستقیماً از انتشاراتی های مربوطه دریافت می شوند.
( علائم شناسی، چرخه بیماری، همه گیر شناسی و کنترل )
تالیف: دکتر منصوره میرابوالفتحی، مهندس عیسی ناظریان
قیمت: 9000 تومان
تعداد صفحه: 143 صفحه ( همه صفحات تمام گلاسه و تمام رنگی می باشد)
تیراژ: 1000 جلد
نوبت چاپ: اول، 1386
ناشر: انتشارات دارالعلم
شابک: 7-65-9972-964-978
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
فهرست مطالب این کتاب به صورت زیر می باشد:
عنوان |
صفحه |
پیشگفتار |
7 |
مقدمه |
8 |
گندمیان مورد استفاده به عنوان چمن |
9 |
جنس های چمن |
10 |
عوامل ایجاد کننده بیماری ها |
13 |
عوامل بیماری های عفونی |
13 |
ویروس ها |
13 |
ویروئیدها |
14 |
باکتری ها |
14 |
ریکتسیاها |
14 |
میکوپلاسماها |
15 |
قارچ ها |
15 |
نماتدها |
15 |
پروتوزوآ |
16 |
بخش اول: |
17 |
بیماری های غیرعفونی |
17 |
عوامل زنده بیماری های غیرعفونی |
18 |
جلبک ها |
18 |
لایه سیاه |
19 |
خزه ها |
20 |
حشرات |
21 |
عوامل غیر زنده ایجاد کننده بیماری های غیر واگیر |
21 |
عوامل شیمیایی: |
22 |
آفت کش ها |
22 |
ادرار حیوانی و نمک های موجود در آن |
22 |
کودهای شیمیایی |
23 |
کمبود مواد غذایی |
24 |
آلودگی هوا |
24 |
عوامل فیزیکی: |
25 |
دما |
25 |
آب و یخ |
26 |
فشردگی خاک |
27 |
لایه بقایای گیاهی |
27 |
درختان و درخچه ها |
28 |
عوامل مکانیکی |
28 |
بخش دوم: |
29 |
بیماری های واگیردار قارچی |
29 |
بیمای های برگی |
30 |
سوختگی اسکوکیتایی برگ |
30 |
نوار قهوه ای |
31 |
لکه نواری سفالوسپوریومی |
32 |
لکه سر کوسپورایی |
33 |
لکه چشمی کلادوسپوریومی |
35 |
لکه مسی |
36 |
لکه دلاری |
37 |
سفیدک دروغی ( زردی چمن ) |
39 |
لکه برگی خاکستری |
41 |
سوختگی برگ |
43 |
سیاهک ها |
44 |
سیاهک نواری و سیاهک برگ پرچم |
44 |
سیاهک تاولی |
45 |
لکه صورتی |
47 |
سفیدک پودری |
48 |
لکه برگی سودوسپتوریایی |
51 |
لکه برگی رامولاریایی |
52 |
نخی شدن قرمز |
53 |
زنگ چمن |
55 |
لکه برگی سپوریایی و استاگنوسپورایی |
58 |
کپک های برفی کوپرینوس |
59 |
سوختگی برفی |
61 |
سوختگی تیفولایی |
62 |
کپک برفی صورتی و لکه فوزاریومی |
65 |
لکه برگی اسپورموسپورایی |
68 |
لکه قیری |
68 |
بیماری های برگی / ریشه ای |
69 |
آنتراکنوز |
69 |
بیماری های باپیولاریسی و اگزروهیلومی |
72 |
بیماری های کورولاریایی |
73 |
بیماری های ناشی از قارچ Drechslera |
74 |
بیماری های فوزاریومی |
78 |
سوختگی نیگروسورایی |
82 |
بیماری های پیتیومی |
84 |
بیماری های رایزوکتونیایی |
89 |
سوختگی جنوبی |
93 |
زوال چمن برمودا |
95 |
لکه حلقوی نکروتیک |
97 |
لکه تابستانه |
99 |
لکه پاخوره |
101 |
بیماری های گیاهچه |
104 |
بخش سوم: |
108 |
سایر عوامل ایجاد کننده بیماری و اختلال |
108 |
بیماری های باکتریایی و میکوپلاسمایی |
109 |
قارچ های اندوفیت |
111 |
بیماری حلقه های پری |
113 |
قارچ ریشه ها |
115 |
بیماری های ناشی از نماتدها |
117 |
قارچ های پست ریشه |
119 |
کپک های لزج |
120 |
بیماری های ویروسی |
122 |
بخش چهارم: |
125 |
استراتژی کنترل بیماری در چمن |
125 |
بهداشت بستر کشت بذر، جوانه ها یا چمن های تازه کاشت |
126 |
کاشت گونه ها و ارقام مقاوم به بیماری |
127 |
مدیریت اقلیم و کشت |
128 |
دما |
128 |
رطوبت |
129 |
آب |
129 |
نور |
130 |
کودها و واکنش خاک |
130 |
آفت کش ها |
131 |
چمن زنی |
132 |
کنترل کاه و کلش |
133 |
کنترل شیمیایی |
134 |
مواد تدخین کننده |
134 |
نماتد کش های تماسی |
135 |
قارچ کش ها |
135 |
قارچ کش های تماسی |
135 |
قارچ های سیستمیک |
136 |
قارچ کش های مشتق شده بنزیمیدازول |
137 |
قارچ کش های سیستمیک بازدارنده سنتزاسترول |
137 |
منابع |
139 |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
نام کتاب:پرورش و تولید میخک
تألیف:آزاده رشیدی
چاپ اول:تابستان 1391
شمارگان:1100 نسخه
تعداد صفحات:304
مشخصات ظاهری: [304]ص.:مصور (بخش رنگی)، جدول، نمودار.
مشخصات نشر: مشهد:.آزاده رشیدی، 1391
لیتوگرافی:پارس پلیت
چاپ:چاپخانه زوار
شابک:9-8163-04-964-978
قیمت: 11000 تومان
این کتاب موجود نمی باشد لطفا سفارش ندهید
عنوان: راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی مولف: دکتر مهدی علیزاده ( عضو هیئت علمی گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ) نوبت چاپ: اول – اسفند 1390 شابک: 8 – 538 – 151 – 964 – 978 قطع: وزیری تعداد صفحات: 320 قیمت: 15000 تومان |
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
مقدمه مولف:
«راهنمای کاربران کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی» در پاسخ به نیاز علاقه مندان به جنبه های مختلف کشت درون شیشه ای گیاهان در 37 فصل مختلف (320 صفحه) تدوین گردیده است. در این مجموعه، جنبه های عملی کشت بافت گیاهی و ریزازدیادی با آزمایشات ساده و به روش گام به گام آموزش داده شده است و نگارش این کتاب با نگاه ویژه ای به مشکلات احتمالی ایجاد شده در حین اجرای تکنیک های کشت بافت انجام شده است. این کتاب دارای 12 صفحه عکس تمام رنگی بوده و پروتوکول های متعدد ارایه شده در آن علاوه برافزایش اطلاعات عمومی کاربران با تغییرات جزئی قابل استفاده در سایر گونه های گیاهی نیز می باشد.. جهت مطالعه بیشتر کاربران محترم، در پایان هر فصل، چند منبع مرتبط ارایه گردیده وتعدادی کتاب، ژورنال و سایت اینترنتی مفید نیز در فصل 36 معرفی گردیده است. مطالعه این کتاب به تمامی علاقه مندان و کاربران کشت بافت گیاهی در تمامی گرایش های علوم گیاهی توصیه می گردد. قیمت 15000 تومان
فهرست مطالب (فصل) |
صفحه |
معرفی اجمالی تکنیک های کشت بافت گیاهی |
1 |
معرفی اجمالی یک ازمایشگاه کشت بافت گیاهی |
15 |
آشنایی با واحدهای متریک، واحدهای بیان غلظت و نحوه رقیق سازی محلول های مورد استفاده در کشت بافت گیاهی |
33 |
تنظیم کننده های رشد گیاهی و کاربرد آنها در کشت بافت گیاهی و ریز ازدیادی |
45 |
تهیه محلول های ذخیره برای محیط کشت |
65 |
تهیه محلول ذخیره برای تنظیم کننده های شد / هورمون ها |
71 |
تهیه محیط کشت با استفاده از محلول های ذخیره و محیط های پیش ساخته |
75 |
انتخاب و بهینه سازی محیط کشت و انواع محیط های کشت |
83 |
نحوه استفاده از زغال فعال در محیط های کشت بافت گیاهی |
101 |
آب نارگیل و نحوه استفاده از آن در محیط کشت بافت |
105 |
آشنایی با فنون سترون سازی در کشت بافت گیاهی |
109 |
طریقه آماده سازی و کاربرد محیط کشت PDA در کشت بافت گیاهی |
121 |
آنتی بیوتیک ها و کاربرد آنها در کشت بافت گیاهی |
125 |
اندازه گیری میزان فنول تولید شده در محیط کشت و روش های ممانعت از قهوه ای شدن |
131 |
آغازش و نگهداری کشت های کالوس: مطالعه موردی در هویج |
135 |
باززایی گیاهان از بافت کالوس: مطالعه موردی در گل ژربرا |
145 |
ریزازدیادی: مطالعه موردی در انگور و معرفی چند محیط کشت جهت ریزازدیادی سایر گیاهان |
151 |
باززایی گیاهان از ریز نمونه گلبرگ: مطالعه موردی در گل داوودی |
169 |
باززایی مستقیم گیاهان از طریق تولید جوانه های نابجا: مطالعه موردی در مورد بنفشه آفریقایی |
173 |
مقاوم سازی گیاهان حاصل از کشت بافت با استفاده از قارچ های میکوریزا |
177 |
جداسازی و کشت نوک شاخساره میخک |
183 |
کشت مریستم جهت حذف ویروسهای گیاهی |
187 |
آزمون ELISA جهت تشخیص گیاهچه های آلوده به ویروس |
193 |
مشکلات معمول در کشت بافت گیاهی |
197 |
کشت جنین و دو رگ گیری دور (غیرخویشاوند) |
205 |
جنین زایی رویشی و کاربرد آن در کشت بافت گیاهی |
213 |
بررسی مقاومت به تنش های زنده در محیط درون شیشه ای |
217 |
جهش زایی درون ششه ای |
225 |
اندازه گیری برخی از پارامترهای درون شیشه ای |
237 |
کاربرد PCR در آنالیز ژنوم گیاهی و مطالعات مرتبط با کشت بافت گیاهی |
241 |
کشت بساک، دانه گرده و تولید گیاهان هاپلوئید |
259 |
تولید ترکیبات طبیعی (متابولیدهای گیاهی) در کشت بافت گیاهی |
267 |
پیشرفت های اخیر در تکنیک های کشت بافت گیاهی |
277 |
برآورد هزینه های راه اندازی یک واحد کوچک آزمایشگاهی – تجاری کشت بافت گیاهی در شرایط ایران |
287 |
ایمنی در آزمایشگاه کشت بافت گیاهی |
293 |
معرفی چند سایت اینترنتی، مجلات علمی و کتابهای مرتبز با کشت بافت گیاهی |
295 |
واژه نامه |
303 |
تصاویر رنگی |
311 |
تصویر کامل جلد پشت و رو کتاب:
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
برای آنهایی که به رتبه های برتر کنکور می اندیشند
جزو اولین ها باشید
کتاب ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باغبانی در درس سبزیکاری که شامل تمام نکات بوده و به جرات بهترین و کاملترین کتاب در این زمینه می باشد.این کتاب توسط آقایان سیامک محمدی چیانه و مرتضی علیزاده گردآوری و تالیف شده است. نام کتاب: سبزیکاری(ویژه داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم باغبانی) گردآورندگان: مهندس سیامک محمدیچیانه و مهندس مرتضی علیزاده چاپ دوم (ویرایش دوم): آذرماه 1391 تعداد صفحات: 171 ناشر: انتشارات رسالت یعقوبی شابک: ۵-۱۱-۵۴۷۷-۶۰۰-۹۷۸
این کتاب در حال حاضر با ویرایش جدید ( ویرایش دوم) به چاپ دوم رسیده و در همان چاپ اول نیز با استقبال خوبی روبرو شد و اینک با بروزرسانی مطالب و افزودن مطالب و تست های جدید کنکور بصورت خرید پستی در دسترس همه علاقه مندان می باشد |
موجودی اینترنتی و خرید پستی این کتاب محدود است همینک سفارش دهید.
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
برای آشنایی بیشتر با محتویات این کتاب می توانید بخش مربوط به پسته را از لینک زیر دانلود کنید.
این محصول آموزشی موجود نیست. لطفاً تماس نگیرید.ممنون
مراکز فروش در شهرستانها
مشهد – میدان آزادی - پارک ملت – انتشاراتی جهاد دانشگاهی مشهد – تلفن 05118829589
تبریز - خیابان امام خمینی- نرسیده به چهارراه آبرسان-روبروی کوی بزرگمهر- دفتر و فروشگاه مرکزی انتشارات فروزش. تلفن دفتر: 04113369525، تلفن فروشگاه: 04113362929
ارومیه - خیابان کاشانی – روبه روی مرکز بهداشت – انتشارات پیران – تلفن 04412243545
گرگان - میدان شهرداری – کتاب فروشی دانشجو – تلفن 01712222735
اصفهان - آمادگاه - مقابل هتل عباسی - داخل زیرزمین - فروشگاه کتاب سرا ( انتشارات عطاپور) - تلفن 2213505 - 0311
زنجان - میدان انقلاب - ابتدای خیابان سعدی وسط - کتابفروشی شهر کتاب - تلفن 3224481 - 0241
توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم.
تولید طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )
آویشن باغی |
اسطوخودوس | بادرنجبویه | به لیمو |
فیسالیس |
مریم گلی | سنبل الطیب |
گاوزبان ایرانی |
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه 09147297295 |
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه و انوع گیاه دارویی بصورت ریشه لخت، کیسه ای و گلدانی 09147297295 |
|
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
|
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
|
برای دیدن فیلم ها و کلیپ های شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
برای آگاهی از جزئیات یا خرید هر محصول بر روی آن کلیک کنید. |
|||
توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی توسط شرکت زرین گیاه، توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم، طبق نیاز و سلیقه شما. بصورت ریشه لخت، کیسه ای، گلدانی و ...
پرفروش ترین نشاء گیاهان دارویی. برای خرید یا آشنایی با هر کدام بر روی آن کلیک کنید یا
با شرکت زرین گیاه تماس بگیرید 09147297295 ( تهیه نشاء و قلمه )
آویشن باغی |
اسطوخودوس |
بادرنجبویه |
به لیمو |
فیسالیس |
مریم گلی دارویی |
سنبل الطیب |
گاوزبان ایرانی |
تماس با بخش فروش شرکت زرین گیاه برای تهیه نشاء و قلمه 09147297295 |
برای دیدن همه محصولات شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
برای عضویت در کانال تلگرام شرکت زرین گیاه بر روی دکمه زیر کلیک کنید |
شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.
شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.
برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.
لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.
لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )
ردیف |
نوع نشاء تولیدی |
روش تکثیر |
نام انگلیسی |
نام علمی |
قیمت (تومان) |
1 |
اسطوخودوس |
بذر |
Lavender |
Lavandula officinalis |
|
2 |
گل راعی |
بذر |
St. John̕ s wort |
Hypericum perforatum |
|
3 |
بادرنجبویه |
بذر |
Balm |
Melissa officinalis |
|
4 |
زوفا |
بذر |
Hyssop |
Hyssopus officinalis L. |
|
5 |
شیشا |
بذر |
Tansy |
Tanacetum vulgare L. |
|
6 |
مریم گلی |
بذر |
sage |
Salvia officinalis |
|
7 |
آویشن باغی |
بذر |
Thyme |
Thymus vulgaris |
|
8 |
سرخارگل |
بذر |
Purple coneflowers |
Echinanaceae purpurea |
|
9 |
آرتیشو |
بذر |
Artickoke |
Cynara scolymus |
|
10 |
خار مریم |
بذر |
Holy thistle |
Silybum marianum |
|
11 |
سنبل الطیب |
بذر |
valerian |
Valeriana officinalis |
|
12 |
گاو زبان ایرانی |
بذر |
viper̕ s bugloss |
Echium amoenum |
|
13 |
به لیمو |
قلمه |
Lippia |
Lippia citriodora |
|
14 |
ریزوم نعناع فلفلی |
ریزوم |
Pepper mint |
Menthea piperita |
آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.
برای ورود به سایت اینترنتی اختصاصی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر روی همین متن کلیک کنید.
لطفاً برای اطلاع از قیمت به روز نشاء گیاهان دارویی با شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه تماس بگیرید.